aminosyrer for sunt hår vekst

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-01-02
Sunt hår er et tegn på god helse. Og når vi ser bra ut, vi vanligvis føles bra. Du kan forbedre helsen til håret ditt ved å spise godt, ta vitaminer og mineraler. Og du kan ta aminosyre kosttilskudd. Håret er i hovedsak består av protein, som er en samling av ca 20 aminosyrer som lenker for å danne peptidbindinger og protein. Aminosyrer er nødvendig for reparasjon av alle vev og for sunn hårvekst ved å styrke den samlede strukturen i håret

Du trenger:.
Frukter.
grønnsaker.

Amino Acid Complex

I stedet for å supplere med ulike enkle aminosyrer, er det fordelaktig å ta en aminosyre kompleks, som de jobber sammen for å reparere vev og bygge protein og kollagen . Velg en formel som inneholder både essensielle og ikke-essensielle aminosyrer. Følgende er de essensielle aminosyrer som kreves for mennesker: arginin, histidin, isoleucin, leucin, lysin, metionin, fenylalanin, threonin, tryptofan og valin. Alle er nødvendig for sunn dannelse av vev og reparasjon av vev.

Det er mange merker av amino komplekser, og alle skal tas i henhold til etiketten, mellom måltidene eller på tom mage. Mer spesifikke single Aminos som er gunstig for sunn hårvekst er cystin, tyrosin, cystein og metionin.

Cystin

I tillegg til en amino kompleks, er L-Cystin, en uviktig aminosyre, behov for bedre hår tekstur . Håret består av om lag 10 prosent cystin.

Methionine

Methionine er en essensiell aminosyre som er en rik kilde til svovel, som bidrar til å bekjempe hud og negler problemer og bidrar til å hindre sprøtt hår. Det hjelper også med produksjon av kollagen.

Tyrosin

Tyrosin er en ikke-essensielle aminosyren. Dens rolle i sunn hårvekst er å opprettholde produksjonen av melanin, som er ansvarlig for pigment i håret vårt.

Cysteine

Cysteine er en kraftig antioksidant og beskytter kroppen mot frie radikaler, som kan skade celler . Dens rolle i sunn hårvekst er at det hjelper håret til å vokse raskere. Du kan også få en modifisert form av cystein N-acetyl-L-cystein (NAC), som kan være lettere å finne og fortsatt serverer en lignende formål.

Sjekk med legen din før du starter noen nye tilskudd, inkludert aminosyrer, for å sikre at kosttilskuddet ikke vil forstyrre noen av dine faste medisiner.


Previous:nothing Next:kål og frukt kosthold

Relaterte artikler


 • farlig hollywood dietter
 • sunn mat til lavere høye triglyserider
 • ikke meieriprodukter kilder til kalsium
 • glykemisk indeks kosthold mat
 • vitalzym vs neprinol
 • kalsium pyruvat for vekttap
 • perfekte diett for blodtrykk
 • hvordan lavere natrium i kosten
 • diabetiker måltid ideer
 • hvordan komme til og bo på en sunn vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com