barrierer til et sunt kosthold diabetes

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-01-02
Ditt kosthold spiller en stor rolle i din generelle helse. Hvis du har diabetes, kontrollere ditt kosthold er trolig den viktigste steget du kan ta i å kontrollere din diabetes. Hva, hvor mye og når du spiser fastslå om blodsukkernivået ditt er sunt eller ut av kontroll. Dessverre, i vår fartsfylte moderne livsstil, spise et sunt kosthold er vanskelig. Mangel på informasjon og mangel på tid er store hindringer, men mangel på planlegging er den største hindring for å spise en sunn diabetiker diett.

Du trenger:
frukt
. grønnsaker.

informasjon

Forhåpentligvis, da du fant ut du hadde diabetes legen har foreskrevet et kurs i diabetes utdanning. Disse klassene, undervist av sertifiserte diabetes lærere, gir et vell av informasjon om sykdommen og hvordan å leve med det. En del av din diabetes utdanning inneholder informasjon om et kosthold som er sunt for deg og konsultasjon med en klinisk ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog, som vil bestemme din daglige kalori behov og skape en personlig måltid plan for deg.

Mangel på informasjon

Du kan ikke implementere sunne kosttilskudd endringer hvis du ikke vet hva et sunt kosthold betyr for deg i din unike omstendigheter. Hvis du ikke har tatt et diabetes utdanning kurs, må du utdanne deg selv. The National Diabetes Information Clearinghouse tilbyr en online informasjon og planleggingsverktøy. Siden diabetes kan føre til hjertesykdommer, slag, nyresykdom, blindhet, nerveskader, amputasjon og død, bør du lære så mye du kan om et sunt kosthold så raskt som mulig. Søk hjelp av en venn som er en medisinsk faglig, eller buddy opp med en annen diabetiker å lære raskere.

Mangel på Time

amerikanernes liv er svært travelt, og mange av oss ikke tar seg tid til å forberede og spise næringsrik, balanserte måltider. For å kontrollere din diabetes, må du ikke la en mangel på tid hindre deg fra å spise et sunt kosthold. Hvis du vet at dagen blir ekstra travelt, utarbeide en lunsj kvelden før for å ta med deg til å arbeide, og gjøre så mye middag forberedelse til neste dag som du kan. Ikke skimp på frokost, og sørg for at du tar en sunn snack (e) med deg når du forlater huset. Gjør noen undersøkelser, og planlegge for et næringsrikt måltid restaurant hvis du ikke kan ta med mat hjemmefra. Hvis du spiser ute, pass på at ikke-restaurant måltider den dagen understreke uansett restaurant måltid kan ha manglet (som nok grønnsaker og fiber).

Fast Food

Hvis du må gå på fast-food rute av og til, trenger det ikke krasje sunt kosthold. Utstyr deg selv med kunnskap om hva som er på menyen og porsjonsstørrelser. Hvis du ikke er sikker på hva som er i en bestemt form, spør. Eliminer ord som, "stor", "super" eller "opp-size" fra mat-bestilling ordforråd og bestille vanlig eller "junior" porsjoner. Unngå panert og stekt valg, velger grillet eller broiled elementer i stedet. De fleste pålegg er tunge på kalorier, fett og /eller sukker, så hopp over disse og få smaken zing fra sennep, urter eller krydder. Vegetabilsk salat er et godt valg hvis du går lett på dressinger og hoppe pålegg liker bacon biter. Unngå makaroni, potet, og andre "salater" limt sammen med majones. Gjennomgå American Diabetes Association publikasjon, "Din Guide til Eating Out". Mange restauranter og fast-food kjeder poste sine menyer og ernæring informasjon på nettet. Bruk disse ressursene til å planlegge fremover.

Mangel på planlegging

Et måltid plan er ikke en meny. Den viser deg de delene av riktig mat gruppene å spise til frokost, lunsj, middag og snacks (s), men du må fortsatt planlegge selve menyene og sette det måltidet plan til handling. Mange av oss er ikke vant til å planlegge måltidene på forhånd, og endre vaner knyttet til det vi spiser er vanskelig. Du må kanskje gjøre noen av disse endringene i små skritt, men diabetiker måltid planlegging vil raskt bli en vane. Mangler en plan er en diabetiker største anstøt for et sunt kosthold.

Planlegg måltidene

Sett deg ned en gang i uken, med familiemedlemmer hvis hensiktsmessig, og gjennomgå planen for den kommende uken. Identifisere eventuelle utfordringer, for eksempel dager når tidsplanen er overbooket eller du vil delta på en sosial sammenkomst der andre gir maten. Utvikle en strategi for å ta disse hendelsene i det samlede sunt å spise for dagen. Du bør også planlegge en strategi på forhånd for hvordan du skal spise hvis du er syk.

Når du har jobbet med problemet områdene, bruke måltider som en veiledning for planlegging dine faktiske måltider og snacks for den kommende uken. Dra nytte av lokale salgs-og kuponger og bygge din menyene rundt ferske råvarer i sesong-you'll spare penger og nyte mer næringsrike måltider. Velge noen retter å lage i større kvanta, og frys den ekstra i single-porsjonsstørrelser å trekke ut for lunsjer og middager når du er på vei.

Konklusjon

Betydningen av planlegging for sunne måltider kan ikke understrekes nok. Riktig planlegging kan du unngå å hoppe over måltider eller gjøre dårlige valg, og kan utgjøre hele forskjellen mellom friske blodsukkernivået og diabetes som er ute av kontroll.


Previous:nothing Next:aminosyrer for sunt hår vekst

Relaterte artikler


 • status av mat enzymer i fordøyelsen og stoffskifte
 • kalori telling dietter
 • 4-dagers detox plan
 • ernæring tips for barn
 • hvor å miste vekt raskt
 • blodtype mat diett
 • kosthold for nyre styrke
 • instruksjoner for vekt overvåkere vekter
 • hva slags mat gir deg energi og bedre humør?
 • hva du skal spise etter å ha tatt kål suppe diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com