bivirkninger av acai tabletter

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-01-24
Acai tabletter er et naturlig supplement som kommer fra acai bær, en frukt som er dyrket i Amazonas regnskogen. Acai har blitt populært som en antioksidant kosttilskudd og for vekttap, energi og fordøyelsen. Selv om naturlig, bør eventuelle tillegg vurderes for sikkerheten sin og muligheten for bivirkninger eller reaksjoner til å kombinere det med andre medisiner

Historie

Acai har blitt utrolig populært de siste årene, selv om det har blitt høstet av Amazon stammer i århundrer. Jeremy og Ryan Black startet den nåværende trenden da de oppdaget friske fordeler fra drikker acai juice mens i Brasil. Brødrene begynte å lage et pulver ut av acai fordi frukten er for forgjengelig i sin naturlige tilstand til transport. I det siste tiåret, har flere bedrifter begynt behandlingen acai inn juice konsentrat og piller til å selge som kosttilskudd.

Fordeler

En studie i "Journal of Landbruks-og matdepartementet kjemi" i 2006 viste at acai inneholdt betydelige mengder av fettsyrer og antioksidanter. Antioksidanter er viktig for sunn funksjon av vårt immunsystem, hjerte, hud og fordøyelsen. Acai bær har også den ernæringsmessige fordelen av omega-3 fettsyrer, som er viktig for å fremme god helse og nyttig for å redusere betennelse. Omega-3 er vanligvis tenkt som kommer fra laks eller tunfisk, men acai er en av de få plantene som inneholder gode mengder av fettsyren.

Effekter

Av og acai kan ha milde bivirkninger, for eksempel kvalme, diaré, urolig mage og dehydrering. Selv om sjeldne, kan denne slags reaksjon skje fra å ta for mye acai, i likhet med hva som skjer når du spiser for mye frukt. Også kan kjemiske tilsetningsstoffer i noen av de mindre kvalitet acai tabletter forårsake bivirkninger enn effekter fra selve bær.

Expert Insight

Dr. Mehmet Oz, professor i hjertekirurgi ved Columbia University og internasjonalt anerkjente ernæringsmessige autoritet, anbefaler fem porsjoner av antioksidanter frukt om dagen, og foreslår en 500 mg per dag tilskudd av acai å være en trygg beløp, ifølge Oprah. com. Men noen utøvere foreslå så mye som 1000 til 4000 mg daglig kan tas uten bekymringer.

Forebygging /løsning

For å unngå bivirkninger fra acai tabletter, tar bare det anbefalte daglige beløpet. Hvis du er usikker på hvor mye du skal ta, sjekk med din helse-omsorg leverandøren

Pris vanligvis gjenspeiler kvalitet i kosttilskudd -. Men ikke alltid. Sjekk ingrediensene, og kjøp bare ren acai tabletter. Bare fordi en etikett inneholder ordet "naturlig" den ikke garantere at alt i pillen er bra for deg. Kjøp ditt tabletter fra et helse-mat butikk med en kunnskapsrik stab, en anerkjente online selger eller fra en naturlig apotek.

Drikk rikelig med vann når du tar acai tabletter for å unngå dehydrering.


Previous:nothing Next:helse fakta om alkohol

Relaterte artikler


 • god mat for blæren infeksjoner
 • rå mat diett mat
 • de beste måtene å få en flat mage
 • hvordan å gå ned i vekt uten slanking igjen
 • saften kroppen rens
 • hvordan å lage mat lav natrium måltider
 • mat som er bra for leverfunksjon
 • hvordan ta cardispan tabletter?
 • hvordan du justerer kostholdet ditt for å miste vekt raskt
 • Weight Watchers program forklart
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com