blodtype o diett anbefalinger

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-01-20
Peter J. D'Adamo, ND, er en ekspert på området "spise riktig for din blodtype. " Han foreslår at folk bør spise visse matvarer basert på deres blodtype. Denne forutsetningen er basert på ideen om at blodtype direkte påvirker fordøyelsessystemet. Dette betyr at enkelte matvarer er bra for en person, men ikke for en annen. Personer med type O blod har svært spesifikke krav å spise, og disse kravene bør følges for optimal helse

Blood Type Dieting

Dr. Joe Christiano, forfatter av "Blood Typer, Body Typer og Du," sier at det å spise mat laget spesielt for en individuell blodtype fører til optimal helse. Ifølge spise riktig for din type kosthold som var designet av Peter J. D'Adamo, ND, gunstig mat er mat som fungerer som medisin for kroppen.

skape bedre kropp funksjon er den viktigste årsaken til blodtype dietten. Diet mat er oppført av grupper ---- gunstige, nøytrale og matvarer som bør unngås. Fordelaktig mat tillate kroppen å prestere på topp ytelse. Nøytral mat har ingen innvirkning på kroppens funksjoner, og derfor de ikke er skadelig eller nyttig. Foods som er oppført i "unngå" kategorien skal aldri spist.

Fordelaktig Foods

Fordelaktig matvarer er de beste mat valg en person kan gjøre. Disse matvarer angi riktig næring til kroppen for blodtype.

Fordelaktig kjøtt for blodtype O person inkluderer biff, bøffel, lam, kalvekjøtt, vilt, torsk, kveite, regnbueørret, red snapper og tilapia som viktige kilder til protein.

Mens hovedkilden til protein bør komme fra animalske kilder, flere kilder til protein er pinto bønner og black-eyed peas.

Fordelaktig grønnsaker og frukt inneholder artisjokker, brokkoli, rødbeter, okra, spinat, fiken, plommer og svisker.

Melkeprodukter som anses gunstig er mozzarella ost og nonfat rømme.

Nøytral Foods

Nøytral mat kan spises som andre valg til gunstig mat. Disse matvarer ikke skader kroppen, men de heller ikke legge det samme næringsstoffene som den virkelige matvarer.

Kilder kjøtt protein i nøytrale kategorien omfatter kylling, Cornish høner, kanin, kalkun, bass, krabbe, kreps, flyndre, hummer, mahi mahi, blåskjell, østers og laks.

Black bønner, Fava bønner, kikerter, grønne bønner, store nordlige bønner, sukkererter og streng bønner er gode kilder til vegetabilsk protein.

Protein kan også finnes i nøtter som mandler, kastanjer, hickory nøtter, pekannøtter, solsikkefrø og pinjekjerner.

Meieriprodukter som smør, egg, kan fetaost, geitost og soya ost all nytes.

Neutral grønnsaker inneholder asparges, bambusskudd, rødbeter, gulrøtter, selleri, grønne oliven, løk, sopp, paprika, rosenkål, squash, tomater og squash.

epler, aprikoser , er bananer, blåbær, kirsebær, tyttebær, hyllebær, datoer, mango, papaya, fersken, ananas og rosiner også tillatt.

Unngå

Enkelte matvarer bør unngås, fordi de kan fungere som "gift" til type O person. Dr. Joe Christiano forklarer at disse "giftige" mat hindrer kroppens funksjoner og ytelse. Unngå disse matvarene vil tillate den typen O persons kropp for å bli en høy-ytelse maskin.

Alle svinekjøtt produkter og gås bør unngås. Steinbit, kaviar og blekksprut bør ikke spises.

Beans eksempel nyre bønner, marineblå bønner og linser bør også unngås.

Ikke spise paranøtter, cashewnøtter, peanøtter, pistasjenøtter eller peanøttsmør.

Flere grønnsaker og frukt bør også unngås. Avokadoer, rosenkål, blomkål, aubergine og poteter bør ikke spises. Unngå bjørnebær, honningmelon, kokos, appelsiner, kokebananer og mandariner.

Anbefalt Næringsstoffer

Næringsstoffer kommer fra mange kilder, inkludert mat, vitaminer og kosttilskudd. Joseph Christiano, ND, CNC, anbefaler at for å få ekstra næring mens følge en diett basert på blodtype, rister protein samt andre kosttilskudd bør legges til.

Bruk protein shakes som snacks mellom måltidene eller som et måltid erstatning. Multivitaminer, kolon renset, spormineraler, er kalsium og anti-aging kosttilskudd alle foreslått for optimal helse ved å følge type O kosthold.

Kosttilskudd Styrker og svakheter

Mennesker med en blod type O har mange kosttilskudd styrker. Disse menneskene er velsignet med tynt blod. Dette betyr at de er mindre sannsynlighet for å utvikle plakk i arteriene og blodpropp. Den blodtype O person har også sterke mage syrer, et sterkt immunforsvar, lang levetid og en stor metabolisme. Etter en streng type O kosthold vil forsterke disse styrkene.

Det er imidlertid noen ulemper å ha blodtype O. Disse menneskene er også intolerante av nye kosttilskudd og miljøforhold. Og, typisk, disse menneskene har en høyere sannsynlighet for rusmisbruk. Heldigvis, kan etter type O kosthold bidra til å bekjempe disse svakhetene.

Felles helserisiko for blodtype O inkluderer slag, blodsykdommer, leddgikt, sår og allergier.


Previous:nothing Next:mat som er bra for leverfunksjon

Relaterte artikler


 • top grunner en kvinne ikke kan gå ned i vekt
 • Candida rens: mat å spise
 • kosthold råd til å tone opp
 • naturlige måter å øke hastigheten på stoffskiftet
 • hvordan å bryte fri fra glykemisk indeks og likevel gå ned i vekt
 • den beste dietten planer for ungdom
 • kan du ta for mye omega-3?
 • hvordan å gå ned i vekt mens du drikker kaffe
 • ernæring guide for diabetikere
 • vitaminer som forbedrer hår vekst
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com