carb diett med lav lav protein

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-01-14
Visse medisinske tilstander krever konsumere en diett som er lav eller begrenset i protein. Personer som har nyreskader og /eller mottar dialysebehandling er ofte nødvendig å begrense deres protein inntaket. Hvis du spiser en lav protein diett av medisinske årsaker, snakk med legen din eller en registrert kostholdsekspert for å bestemme passende nivå av protein inntak

Protein Kilder

Du vil fortsatt trenger litt protein hver dag, selv om du vil begrense mengden. De to viktigste kildene til protein er animalske produkter, som fisk, fjærfe, kjøtt, egg og meieriprodukter sammen med vegetabilske proteiner, som ris, bønner og tofu. Proteinet i animalske produkter regnes fullført, noe som betyr at det inneholder det komplette av aminosyrer du trenger. Vegetabilske proteiner er ansett som ufullstendig, og du trenger mer enn én type vegetabilsk protein for å få full komplement av aminosyrer. Det er små mengder protein i korn produkter som korn og brød, sørg for å vurdere de ernæringsmessige informasjon om alle matvarer du spiser. Vanligvis vil velge vegetabilske proteinkilder gi deg mer mat inntaket med et lavere inntak av protein.

Styrking Kalorier

Når du redusere mengden av protein, spise mer sunt karbohydrater og fett for å holde kaloriinntaket hvor den trenger å være. Velg sunt fett, som olivenolje, solsikkeolje, etc. og bruker hele fete meieriprodukter og salatdressinger. Avhengig av protein restriksjoner, hele nøtter og frø kan være en god kilde til sunt fett, eller du må begrense deg til mutter og oljer. Velg sunne karbohydrater, som frukt, over tomme karbohydrater, som sukkertøy. Snakk toyour lege eller ernæringsfysiolog om antall kalorier for hver dag for å opprettholde eller gå ned i vekt.

Lage mat

Bruk retter basert på grønnsaker og korn som hovedrett, og serverer kjøtt som smakstilsetning eller siderett. Prøv kebab med større mengder av grønnsaker og færre eller ingen biter av kjøtt. Velg vegetabilsk stekt ris over stekt ris med kjøtt eller sjømat. Når du foretar en salat, bruker mye grønnsaker, inkludert salat, agurk, selleri, reddiker og svært små mengder av tynne skiver kjøtt eller ost. Når du bruker ost, sterkere varianter som parmesan eller Romano vil gi den mest smak med minst protein. For meieriprodukter, velge lavere protein varianter, for eksempel erstatte fløte med melk i suppe eller gryte oppskrifter. Når du gjør gryteretter, redusere mengden av kjøtt med halvparten eller mer uten tap av smak. Bruk urter og krydder for å legge til smaken og spenning til mat. Steking eller grilling grønnsaker er en flott måte å få frem deres smaker.


Previous:nothing Next:gjøre vekttap og trening bedre insulinfølsomhet?

Relaterte artikler


 • ernæringsmessige verdien av rå mandler
 • 30-dagers low-carb diett løsninger
 • nyttige vekttap ideer
 • raskeste måten å miste en øl magen
 • god mat for blæren infeksjoner
 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • kosthold for ulcerøs proktitt
 • slim rask diett informasjon
 • mat å spise for adrenal fatigue
 • kalori telling dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com