den beste dietten for hurtig vekttap

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-01-12
I hver krone er det 3500 kalorier. Hvis du kutte ned på kaloriinntaket og mosjon moderat, har du en god sjanse til en vellykket diett. Mange dietter mislykkes på grunn av intense kalori begrensning og sult en dieter føles som et resultat. Det er mat og slanking tips som kan hjelpe deg å holde full lenger og unngå blodsukker krasjer. Sjekk ut noen av disse forslagene om hjelp miste uønsket vekt og jump-starte en sunnere livsstil

Breakfast

Mange mennesker faller av sine dietter fordi de hopper over frokosten og bli glupske ved middagstider. Hvis du holder blodsukkeret varierende gjennom dagen, vil du ikke ha en stand-off med kjøleskapet etter når du kommer hjem. Lag en rask frokost om morgenen med grønnsaker og eggehviter. Fres din favoritt grønnsak, og bruke tre eggehviter for et måltid som er mindre enn 200 kalorier. Et annet alternativ inkluderer usøtet yoghurt og grapefrukt, en hel grapefrukt er omtrent 45 kalorier og en kopp yoghurt vanligvis har rundt 100. Du kan gjøre en frokosten sandwich ved risting av en hel hvete engelsk muffin og matlaging to eggehviter for et måltid på ca 180 kalorier.

Snacks

Snacking utover dagen vil holde metabolismen fra bremse ned. Nyt fylling, kalorifattig mat som epler, 1 /2 kopp cottage cheese, 1 skive helkorn toast med sukker-fri syltetøy eller rå brokkoli med fettfattig dressing. Spis disse snacks mellom måltidene for å holde deg fra overspising på måltidene. Suppe er en stor matbit for å fylle magen og gjør at du føler full. Miso suppe har vanligvis rundt 70 kalorier og en kopp løk suppe uten ost kommer til omtrent 90 kalorier. Du kan også legge til en suppe til ethvert måltid for å fylle magen. Ifølge undersøkelser fra Penn State's Laboratory for studier av Human Ingestive Behavior, spise en vann-rik mat som suppe før et måltid kan hjelpe dempe overspising.

Lunsj

Lunch alternativene kan være begrenset for dem på en diett. High-kalori dressinger, brød, majones-rike salater og stekt mat kan være fristende. Lindre sult smerter ved å spise en salat full av grønnsaker og belgfrukter. Velg en bønne som kikert som vil holde deg fullt og gir deg energi. Forbered en burrito for å ta til å arbeide ved å bruke en hel hvete tortilla, 1 /2 kopp svarte bønner, løk, hvitløk og fettfattig ost, topp med en hot saus. En studie av British Journal of Nutrition viste at personer som har lagt to tsps. av rød pepper flak i maten spiste færre kalorier. Gi maten litt krydder og forbruker mindre ved måltider.

Middag

Slutten av dagen er en prøve tid for enhver diett. Stress og tretthet kan ødelegge dietter på et øyeblikk. Forhindre binging ved å ha et måltid planlagt når du kommer hjem. Serve noe lett men likevel fylling som stuinger, chili, fisk med dampede grønnsaker eller spaghetti-squash pasta. Spaghetti squash har en lignende struktur til faktiske pasta, men bare har 45 kalorier en kopp. Kast i noen grønnsaker og 1 /4 kopp saus og du har et måltid som er rundt 200 kalorier. Hvis det er vanskelig å gi opp etter middag desserter, kan du gjøre en stor-smake parfait ved å bruke 1 /2 kopp o usøtet yoghurt, 1 /2 kopp Cool Whip og 1 /2 kopp frukt. Hold en kalori journal av all maten du spiser. Unngå inntar mindre enn 1200 kalorier om dagen, fordi du kroppen vil gå inn i sult modus og holde på vekten din. Få moderat trening, men ikke overdriv eller vil du bli sulten. Bruk noen av disse tipsene og utvikle en diett som fungerer best for deg.


Previous:nothing Next:krill olje vs fiskeolje

Relaterte artikler


 • hvordan du bruker sassy vann å gå ned i vekt
 • diett tips for en lite aktiv skjoldbruskkjertel
 • vekttap mat for kvinner
 • den beste vitaminer for menn over 60
 • mat høy i vitamin B12
 • negative bivirkninger av koffein
 • hvordan du kjøper tenuate dospan online
 • ernæring for høyt blodsukker
 • hvordan å hoppe over gym og gå ned i vekt hjemme
 • kan diabetikere spise sjokolade?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com