den beste kilden til vitamin B

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-01-04
B-vitaminer bidrar til et sunt nervesystem, noe som bidrar til stress og hardt tiltrengt energi. Den gruppen av B-kompleks vitaminer er noen av de mest viktige vitaminer fordi de utfører så mange funksjoner i kroppen som bidrar til den totale helse og velvære. Vitamin B er også en stor skjønnhet vitamin fordi det bidrar til å balansere olje i huden, noe som kan redusere akne. I tillegg bidrar vitamin B også fremme sunt hår, hud og negler

Du trenger:. .
Frukter
grønnsaker.

Laks

Laks er en av de mest næringsrike fisk som du kan spise. Ikke bare laks lastet med gode fettstoffer og oljer, men laks også inneholder høye nivåer av B-vitaminer og andre næringsstoffer. Laks er bra for huden, fordi den inneholder så mange skjønnhet vitaminer som vitamin B, E og A, bare for å nevne noen. Laks beholder de mest næring når den er bakt eller broiled.

Raw Milk

En annen god kilde til vitamin B er rå melk. Rå melk er ikke pasteurisert slik at det fortsatt inneholder alle de viktige enzymer og næringsstoffer. Rå melk er svært høy i B-vitaminer, noe som gjør den til en av de beste B-vitamin-kilder. Prøv å kjøpe rå melk fra en økologisk melkeproduksjon som er rent og godt vedlikeholdt.

Egg

Egg er en utmerket kilde til vitamin B. På et tidspunkt eggene ble merket like ille for oss på grunn av feilinformasjon om kolesterol. Men nå egg har fornyet sitt rykte fordi nye opplysninger viser at egg inneholder gode fettstoffer som faktisk trengs av kroppen. Egg også inneholde høye nivåer av protein og andre næringsstoffer som B-vitaminer.

Chicken

Chicken er et fast innslag for folk flest fordi det er en mager proteinkilde. Kylling er en familie favoritt fordi den kan tilberedes på så mange måter. Kylling og annet kjøtt er gode kilder til B-vitaminer. Spise kylling to til tre ganger per uke kan bidra til at du gir kroppen din riktig nivå av protein og B-vitaminer er nødvendig for optimal helse.

Brewers gjær

Brewers gjær er en annen stor kilde til vitamin B. Brewers gjær kan legges til middagsretter eller protein shakes. Brewers gjær er en komplett mat fordi det inneholder vitamin B og protein og andre næringsstoffer. Brewers gjær kan også finnes på din lokale helsekost butikk eller på nettet. (Se Ressurser under for å kjøpe bryggere gjær. )


Previous:nothing Next:riktig mat-kombinerer kosthold

Relaterte artikler


 • diett for å hjelpe dårlig kolesterol
 • den ernæringsmessige verdien av skummet melk
 • metthetsfølelse vekttap
 • å spise fast food på vekt overvåkere plan
 • botemidler for lår cellulite
 • matvarer for å gjenopprette syre / alkaliske balanse i kroppen
 • kilder til linolensyre
 • gjør linfrøolje reduserer kolesterol?
 • hvordan du velger en god vekttap supplement
 • 3 dagers rens dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com