den beste maten for raskt vekttap

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-01-01
Vekttap handler om å skape en øvelse og kosthold regime som du kan feste med for resten av livet. Selv om det er sikkert mat som fremmer vekttap og dempe appetitten, gjør hva du spiser eller ikke spiser vil ikke direkte påvirke skalaen.
Følg United States Department of Agriculture mat guide pyramide for en ernæringsmessig kosthold, som omfatter hele korn, frukt, grønnsaker, melkeprodukter og proteiner i din daglige meny. Du ønsker å skape en sunn livsstil --- som inkluderer sunne matvaner og rutinemessig øvelse --- å ikke bare miste vekt, men holde den av.

Du trenger:
frukt
. grønnsaker.

Sunn Vaner

Den maten du spiser bør være gunstig for helsen og også hjelpe deg å opprettholde en sunn vekt. Fiber er en viktig del av kostholdet, fordi det hjelper dempe appetitten, og også trekker fett gjennom fordøyelsessystemet. Vitaminer og mineraler hjelper kroppen din fungerer, utvikle og vokse. Antioksidanter bekjemper sykdom og holde deg frisk. Sunt fett og proteiner er to av dine viktigste kilder til energi, å bekjempe hjertesykdommer, er bra for huden din, og er noen av byggesteinene i kroppen din. Ved inntak av de næringsstoffene du trenger i løpet av dagen, vil du gå ned i vekt, øke stoffskiftet og øke energi

Vann Fordeler

Drikkevann er spesielt gunstig for kroppen din;. Det øker stoffskiftet, gir deg energi, demper appetitten og hjelper alle aspekter av kroppen fungere skikkelig. Tørste er ofte forvirret for sult, men ved å holde kroppen hydrert du kan unngå overspising og fremme vekttap.
Tilsett vann-baserte matvarer til kosthold for å hjelpe tilfredsstille sult samtidig ikke overdrive den karbohydrat eller kaloriforbruket. Frukt og grønnsaker som selleri, agurk, tomater, melon og fersken --- bare for å nevne noen --- er høy i fiber, hjelper hydrat, og skyll overflødig fett og avfall fra kroppen.

Bra for deg Foods

Innlemme supermat i kostholdet ditt --- slik som blåbær, laks, grønn te, quinoa, bønner, hirse og brokkoli --- å tilfredsstille sult cravings, holde vekten, tilførsel antioksidanter og næringsstoffer og drivstoff for kroppen din.
Noen av de beste maten for raskt vekttap er frukt, spesielt granateple, acai bær, epler og kiwi. Alle tilby sunne antioksidanter fordeler og er pakket med vitaminer og fiber. Asparges har folat, vitamin A, C, K og fiber. Egg er en god kilde til protein. Yoghurt, avokado og olivenolje alle har sunt fett, karbohydrater og proteiner, godt for stoffskifte og energi. Du er hva du spiser, så spiser godt.

Vekttap

Fast vekttap oppnås ved å brenne mer kalorier enn du forbruker. Holde vekten av, krever imidlertid miste vekt healthfully og etter en kontinuerlig ernæringsmessig livsstil. Å velge å spise mat på grunn av sin næringsverdi i stedet for begjær eller krasje slanking vil ha de beste resultatene.
Du vil spise tre til fem små måltider gjennom dagen, integrere matvarer som er høy i vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter. Skipping måltider, faste eller etter kjepphest dietter vil ikke lære kroppen hvordan å opprettholde en sunn vekt. Kroppen fungerer på sitt beste når den får alt den trenger.

Diet Tips

Det er ikke nødvendig å fjerne matvarer fra kostholdet ditt for å miste vekt. Det handler om moderering. Minimer inntaket av stivelse, rødt kjøtt, sukker og melkeprodukter. Spis sjokolade en gang i uken. Hold en food journal hvis det hjelper deg å spore fremdriften, organisere kosthold og lage daglige mål.
Tenk langsiktig og finne en diett regime som du kan feste med. Ikke gjør urimelig vekttap oppløsning, eller prøv urealistiske diett planer om å miste pounds rask da dette ofte har motsatt effekt. Spis godt, skape sunne vaner og kombinere dette med daglig trening for å bygge muskler og øke stoffskiftet.


Previous:nothing Next:skadelige effekter av kullsyreholdige drikker

Relaterte artikler


 • vekttap diett for folk på betablokkere
 • kosthold for unclogging arterier
 • hvordan å følge italiensk mat oppskrifter
 • bruk av papaya ekstrakt
 • vitaminer som forbedrer hår vekst
 • å spise sunn mat på Taco Bell
 • matvarer som er svært høy i jern
 • diett plan for å senke blodsukkeret
 • diett tips for en lite aktiv skjoldbruskkjertel
 • sunn kreft-forebygge kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com