diett for rask muskel vekst

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-01-05
Det er ingen spesiell pille eller hemmelig formel når det kommer til muskelvekst. Bygg muskler, enten for utseende eller konkurranse, tar utholdenhet og tålmodighet, og, for det meste, masse tid i vektrommet. Jo mer dedikert du er, jo raskere gevinster vil bli. Når det er sagt, finnes det matvarer som kan hjelpe hjelpe prosessen-og, faktisk, valg av riktig kosthold er faktisk kritisk om muskel vekst er målet

Pack på Protein

Den beste måten å bygge muskler er å få de fleste av kaloriene fra protein-vurderte byggesteinen i muskler. Ikke mindre enn 30 prosent (og opptil 50 prosent) av det daglige inntaket bør komme fra protein, med 20 til 40 prosent kommer fra karbohydrater og resten kommer fra fett. En annen nøkkel er å spise fem-seks måltider om dagen, med hver servering er på størrelse med knyttneven din. Dette hjelper kroppen bo i en "anabole" tilstand, betyr det fortsetter å bygge muskler selv etter du er ferdig å spise eller trener.

Big Breakfast

Den beste måten å starte dagen hvis du ønsker å legge til muskelen er med god, gammeldags egg. En medium egg har 6 g protein, så avhengig av dine behov, opptil fire er OK-seks hvis du velger å holde det helt sunn og bare spise de hvite. Legge til en bit av hvete eller fullkorn brød og et eple ville legge kalorier uten resulterer i skadelig fett.

Masse Lunsj

Igjen, bør protein være sentrum for din middag. En tunfisk sandwich er en rask, enkel vei å gå, og kan være så enkelt som 3 oz. av tunfisk, 1 ts. av lav-fett majones, og en skiver tomat og salat mellom to skiver toast. Legg til nøtter, frukt, og til og med en salat for ekstra gevinster. Bare pass på at nøtter er lett saltet og salat har lite fett dressing (og hold krutonger, som er litt mer enn crunchy tomme kalorier).

Middag Vedtak

En broiled kylling bryst er lav i fett, men stor på protein, med ca 30 til 35 gram protein per fire-unse servering. En annen midtpunktet til middag kan være magert kjøtt (omtrent samme mengde protein som kylling) eller laks (rundt 25 gram protein per fire gram). Det finnes mange alternativer for tilbehør, inkludert en karbohydrat-lastet bakt potet (lys på smør), kokte blandede grønnsaker (unngå frossen eller hermetisk), og en kopp brun ris.

Flere måltider

Protein shakes og barer, og frukt, grønnsaker, yoghurt og havregryn er blant de i-mellom måltidene du kan velge mellom å supplere måltidet plan. For eksempel kan det være lurt å prøve en protein shake to eller tre timer etter frokost, etterfulgt av en banan tre timer etter lunsj, etterfulgt av en annen protein shake eller kopp yoghurt en time eller to etter middag. Når det gjelder rister, lese etikettene og velge de høyt i protein, men lav i fett og sukker.


Previous:nothing Next:gjør Atkins diett virkelig fungerer?

Relaterte artikler


 • lap band kosthold ideer
 • mat som øker stoffskiftet
 • metanx bivirkninger
 • druekjerneekstrakt sikkerhet
 • bivirkningene av acai Berry piller
 • hvordan å beregne noen er body mass index (bmi)
 • hvordan bli kvitt din kjærlighet håndterer
 • kosthold for barn med acid reflux
 • den beste måten å rense kolon
 • diett-vennlig mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com