en helt naturlig diett plan

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-01-14
Spise all-naturlige matvarer kan være tøffere enn du tror. Mange produkter har kjemiske tilsetningsstoffer eller unaturlige konserveringsmidler, selv noen av de frukt og grønnsakene vi kjøper. Å spise en helt naturlig kosthold, må du lese etiketter, forske og være ærlig om hva som er i maten du spiser. Se en lege før du prøver en drastisk ny diett

Breakfast

Føl full, våkne deg opp, og å holde positivt om kostholdet ditt, når det er tid for frokost. Den beste frokost mat å spise er fersk økologisk frukt. Det er helt naturlig, vil det ikke spiker blodsukkeret som en sukkerholdig frokost ville, og det gir deg mye næringsstoffer og energi. Tilbring kvelden i forveien kutte opp økologiske epler, fersken, pærer, jordbær og blåbær og gjerne lage deg en stor porsjon. For litt variasjon, er det noen rimelige naturlige eller økologisk korn på markedet tilgjengelig på økologisk mat butikker. En porsjon med frokostblanding med en håndfull rå mandler og en scoop av organisk, nonfat yoghurt kan få deg til å føle deg full og energisk. Hvis du er en kjøtt og egg lover om morgenen, kan du få all-naturlige farm-vokst kjøtt og egg, men det anbefales at du spiser små porsjoner. For mye kjøtt kan gjøre deg sliten som kroppen expends mer energi på å bryte ned protein.

Lunsj

Prøv en helt naturlig sandwich og salat til lunsj. Det er mange helt naturlige brød tilgjengelig som erstatter søtstoffer som høy-fruktose mais sirup med naturlig stokk eller brunt sukker. Du kan også finne farm-vokst kalkun og økologisk ost, eller organisk peanøttsmør og gelé til å sette mellom brødskivene. Salaten kan bli mye moro, som nesten alle grønnsaker er økologisk. Start med en base av økologisk salat og legg en god del gulrøtter, tomater, rødbeter, løk og brokkoli, eller andre grønnsaker du liker. Substitute et tynt lag med eplecider eddik eller sitronsaft for din gamle sukker-tung salat dressing. Hvis du fortsatt føler behov for mer smakfull dressing, det finnes flere økologiske bandasjer som kan tilfredsstille dine craving. Hvis en sandwich ikke er din greie, kan du gjerne ha en frisk plate med laks eller en organisk pasta salat i stedet.

Snacks

Velg blant en rekke velsmakende snacks. Snacks i en helt naturlig kosthold er viktig, de holder deg gående mot neste måltid, og holde deg i å snike seg ikke-naturlige matvarer i. Rå nøtter er rike på omega-3 fettsyrer, fiber og protein. Prøv en håndfull rå valnøtter, pekannøtter eller mandler med noen ubehandlet, rå honning. Helsekostbutikker har flere all-naturlige snack barer, inkludert organisk granola barer som også kan bidra til å oppfylle dine krav. Hvis du ikke er ferdig med tidligere måltider, gjerne redde den siste lille delen, slik at du kan bruke det som snacks senere. Denne dietten vil gjøre deg veldig sulten, så det er viktig å holde deg selv velfylte og matet

Middag

Ta en tallerken med biff, poteter og grønnsaker til middag hvis du velger -. Så lenge du sikrer biff er økologisk og gress-matet, hvis du sesongen poteter med friske urter i stedet for smør, og hvis du bare lett damp grønnsakene. Organisk og gress-matet kjøtt utelater kjemiske antibiotika som er i "normal" kjøtt. Friske urter kan gjøre poteter smaker fantastisk, og de kan også inneholde vitaminer og mineraler som ikke finnes i tørket krydder. Lett dampende grønnsakene kan holde dem høyt i næringsstoffer som ville gå tapt i ekstremt kokte grønnsaker. Eksperimenter med ulike økologiske og helt naturlige elementer for å lage en meny som vil gjøre deg glede og fortsette denne planen så lenge du vil.


Previous:nothing Next:sunn fast food for barn

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise sunnere snacks
 • sunn fast food for barn
 • hvordan du kan øke frukt og Veggie inntak for hjertesykdommer
 • hvordan å få tankene bort cravings
 • hvilke matvarer er høyt i alkaliske?
 • protein daglig diett
 • do antidepressiva gjør du miste vekt?
 • mat høy i vitamin B12
 • hva slags mat inneholder isoflavoner?
 • en diett for å redusere magen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com