er vekttap kosttilskudd trygt?

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-01-14
Gå ned i vekt kan være en krevende oppgave som krever engasjement. Dessverre, de som prøver å gå ned i vekt enten ikke har tid eller er ikke interessert, og derfor de ser etter en rask løsning i vekt-tap kosttilskudd. Det er umulig å si om vekt-tap kosttilskudd vil fungere for deg, men det er viktig å forstå dem og hvordan de kan påvirke deg

Betydning

Vekttap er en kamp kvinner og menn sliter med på daglig basis. Vekttap supplement selskaper erkjenne det og utnytte det for all del. Mange av dem lovende resultater de kan ikke levere til få folk til å kjøpe et produkt etter den andre. Det finnes utallige vekttap kosttilskudd, hvorav de fleste har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration (FDA). Før du kjøper den neste beste nye produkt, gransker disse kosttilskudd sikkerhet.

Typer

Vekt-tap kosttilskudd kommer i mange former fra forskjellige leverandører, hver sverget ved deres produkt fettforbrenningen piller eller væsker. Noen av de vanligste vekttap kosttilskudd omfatter Trim Spa, Hydroxycut, grønn te ekstrakt og Xenadrine EFX. De fleste av disse kosttilskudd inneholder store mengder koffein eller Citrus aurantium (bitter orange ekstrakt), som finnes i Xenadrine EFX. Andre hevder å være naturlig eller inneholde naturlige ingredienser for å gjøre dem vises tryggere og mindre kontroversielt.

Side Effects

Bivirkninger av vekttap kosttilskudd avhenger av produktet og brukerne. Vanlige bivirkninger av vekttap piller som inneholder ephedra inkluderer høyt blodtrykk, slag, søvnløshet og redusert appetitt. Bivirkninger av kosttilskudd som grønn te ekstrakt er oppkast, oppblåsthet, fordøyelsesbesvær og diaré. Selv om de fleste av disse er kortvarige bivirkninger, det er ingen vitenskapelig kunnskap om mulige langsiktige bivirkninger for ivrige brukere.

Advarsel

Ikke ta noe vekttap kosttilskudd uten å rådføre deg med lege, ernæringsfysiolog eller en profesjonell på et beslektet felt. De aller fleste av disse produktene har ikke blitt godkjent av FDA, og kan føre til at du mer skade enn godt. Ikke tro hver annonse du ser på TV eller i et magasin med bilder og vitnesbyrd fra folk som oppnådde resultater med visse vekttap kosttilskudd. I den digitale verden, er det ikke godt å si om bildene er ekte.

Misforståelse

Vekt-tap kosttilskudd ikke gjøre deg ned i vekt. Du kan ta hver vekttap supplement og fortsatt ikke ned i vekt. Selv om de hevder å øke stoffskiftet og gnist fett tap, riktig ernæring og en konsistent, strukturert trening rutine som inkorporerer styrke og kardiovaskulær trening er nøkkelen til vekttap. Naturlig kosttilskudd ikke har bivirkninger. Men selv om en produsent sier sitt supplement er naturlige, betyr ikke det ikke inneholder potensielt skadelige ingredienser. Alltid lese de fine print.


Previous:nothing Next:en helt naturlig diett plan

Relaterte artikler


 • mat diabetikere bør spise
 • hvor å kjøpe acai Berry produkter
 • hva er 10 måter å gå ned i vekt?
 • ultimate ernæring guide
 • fiber ernæring kosthold
 • konsekvenser av en høy protein diett
 • kilder til linolensyre
 • hvordan å miste 5 pounds i 5 dager
 • hvordan du diett for candida
 • Slik finner phentermine
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com