ernæring tips for å hjelpe med psoriasis

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-01-30
Psoriasis er en hud tilstand der kroppen overproduces hud celler, som resulterer i rødt, flekkete, skjellete og noen ganger kløende hud. Medisiner og kremer er ofte foreskrevet for å lindre symptomer. Imidlertid kan velge visse matvarer hjelpe behandle tilstanden

Spis Flere produsere

Forskere ved Universitetet i Milano i Italia gjennomført en studie med 680 personer og fant at deltakere som spiste mer gulrøtter , tomater, var frisk frukt og grønne grønnsaker mindre sannsynlig at lider av psoriasis symptomer. De fant at det å spise tre eller flere porsjoner gulrøtter kan redusere psoriasis symptomer med 40 prosent. Spise syv eller flere porsjoner tomater kan redusere symptomene med 60 prosent, og to daglige porsjoner med frisk frukt kan redusere symptomene med 50 prosent.

Inkluder minst én servering av frukt og grønnsaker til hvert måltid eller snack Top din morgen havregryn med en kopp blåbær eller legge en kopp dampede grønnsaker til lunsjen. En rask måte å få en porsjon grønnsaker er å kjøpe frosne pre-cut grønnsaker uten saus. Pop en kopp i mikrobølgeovnen, og de er klare til å spise i løpet av minutter.

Go Fish

En britisk studie konkluderer med at mennesker som spiste 6 oz. av laks og makrell i seks uker hadde en 15 prosent forbedring av psoriasis symptomer. Den omega-3 fettsyrer i de fleste kaldt vann fisk reduserer betennelse forårsaket av kroppens produksjon av prostaglandiner og leukotriener. Laks er særlig høy i omega-3 fettsyrer og kan gi lindring når samarbeider som vanlig med psoriasis medisiner.

Ta med fisk som hovedrett en eller to ganger i uken for å få omega-3 fettsyrer. Grill eller broil laks med rikelig med sitron og dill til middag, eller toppen en bolle med Linguini med biter av røkt laks.

Beets Beat Psoriasis

bete juice kan lindre smerte og kløe fra psoriasis. Ifølge Cherie Calbom, MS, sertifisert ernæringsfysiolog og medforfatter av "Juicing for Life," mange mennesker som lever med psoriasis har lunger i tarmer og lever. Hun forklarer at en høy-fiber diett vil avgifte leveren, og at bete juice er den perfekte detoxifier. Calbom anbefaler å drikke ett glass av bete juice en dag kombinert med gulrot juice og sitron for ekstra smak.


Previous:nothing Next:hjerte sunn mat for livet

Relaterte artikler


 • hvilke matvarer som syre eller alkaliske i magen?
 • cvs prenatal vitaminer bivirkninger
 • protein diett for diabetes
 • status av mat enzymer i fordøyelsen og stoffskifte
 • skadelige effekter av kullsyreholdige drikker
 • hvordan brenne kalorier spille DDR (Dance Dance Revolution)
 • hva slags mat har et sunt kosthold inneholde?
 • helhetlig matvarer for å bidra til lavere Kolesterol
 • kosthold planlegging prinsipper
 • grunnen bison ernæringsmessige informasjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com