hemmelige mat botemidler for fibromyalgi

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-01-23
Fibromyalgi er en tilstand karakterisert ved utbredte muskel smerter og kronisk tretthet. Denne diagnosen oppstår vanligvis etter alle andre mulige plager har vært klinisk eliminert. Ingen faktiske kur har blitt funnet på fibromyalgi, og derfor må lider ty til å behandle symptomene. Diet justeringer synes å nytte noen mennesker ved å redusere både frekvens og alvorlighetsgrad av smerte

Fibromyalgi og matdepartementet

Selv om den eksakte sammenhengen mellom mat og smerte er fortsatt uklart, noen forskere mener at mat allergi er årsaken til fibromyalgi. Dr. Kelly Krohn av Oregon Health Science University har knyttet flere vanlige fibromyalgi symptomer til mat følsomhet. Og, så tidlig som 1930 forskere AG Rowe et al. gruppert flere av symptomene, knyttet dem til mat allergier, og foreslo diagnosen "allergisk toxemia. " På den annen side, snarere enn en faktisk allergi, kan det være at visse matvarer, spesielt de som er inkludert i et dårlig balansert eller ernæringsmessig mangler kosthold, rett og slett ikke holde kroppen ved maksimal helse nivå.

Hva Foods er best?

Lean kjøtt, særlig fjærfe eller fisk, økologisk dyrkede frukt og grønnsaker, grove kornvarer high-fiber matvarer som bønner og belgfrukter, og høye næringsinnhold ikke-bearbeidet mat ser ut til å tilbyr den mest smertelindring fordeler. Mat skal grilles til videre eliminere gjenværende giftstoffer og for å hjelpe fordøyelsen. Baking, krypskyting, dampende eller lav-fett sauteing er alle akseptable matlaging teknikker. Steking mat er ikke anbefalt. Husk også å få rikelig med vann i kosten.

Foods Unngå.

De fleste kilder anbefaler å unngå rødt kjøtt, selv om noen mennesker med fibromyalgi inkluderer magert kjøtt i kosten. Melkeprodukter, inkludert melk, yoghurt og ost, er ikke anbefalt med unntak av små daglige porsjoner. Det er generell enighet om at kaffe, alkohol, raffinert sukker, bearbeidet mat og såkalte "fast" mat bør unngås helt.

Hvordan jeg Cook for min familie?

Med et par unntak, som gir rikelig av meieriprodukter for barn i vekst, er denne dietten brede nok for andres bruk, det er en generell sunn livsstil-kosthold. Med en liten tanke og kreativitet, retter som vil glede hele familien får plass innenfor denne dietten restriksjoner.

Hvordan Snart vil jeg føle resultater?

Hvis du er en av de mange som har nytte av disse endringene i kostholdet, resultatene vil merkes i løpet av kort tid. Noen oppgir nesten umiddelbar lindring, mens andre sier at i løpet av dager eller uker begynte de å føle seg bedre.


Previous:nothing Next:vekttap for veganere

Relaterte artikler


 • kosthold for en diabetiker pasient
 • Viktigheten av vitaminer i en diett
 • hva din idealvekt bør være
 • om sunn kakao
 • hvordan å boikotte Whole Foods Market
 • er vekttap kosttilskudd trygt?
 • diett plan for borderline diabetikere
 • hvordan å implementere en enkel vekttap plan
 • kosthold for barn med acid reflux
 • reduksjon av magen ved hjelp av diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com