hjerte sunn mat for livet

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-01-30
Å være helsebevisste betyr å holde opp med informasjon som kan hjelpe deg å leve et sunnere liv. Det menneskelige hjertet er ofte referert til som den motoren som pumper liv i hele kroppen. Utover trening, betyr å ta vare på hjertet ditt konsumere matvarer som støtter det glatte funksjonen. Å være klar over hjerte-sunn mat vil tillate deg å gjøre hjerte-bevisste valg når de spiser

Low Fat Valg og Low Cholesterol Valg av Protein

The AHA (American Heart Association) anbefaler at du spiser to porsjoner fisk hver uke som dette kan redusere risikoen for død av koronarsykdom. Fisk som ørret og laks er høy i omega-3 fettsyrer og lavere triglyserid (blod fett) nivåer. Den beste måten å tilberede fisk å høste fordelene er ved baking, broiling, koking eller grilling i stedet for steking. Andre lite fett proteiner kan komme fra kilder av magert kjøtt som skinn kylling, kalkun og eggehviter. Demontering av eggeplommer (gule) fra egg fjerner alle de dårlige kolesterolet (LDL). Disse matvarer er også bedre for hjertet ditt når de ikke er stekt.

Valnøtter og flaxseeds er også et godt hjerte sunt valg når snacking for noen protein. Spise belgfrukter som soyabønner, bønner, linser og erter også gjøre et lavt kolesterol, lav fett protein valg som kan erstatte kjøtt.

High Fiber Foods

Consuming en diett høy i fiber har mange fordeler i tillegg til holde deg jevnlig. High fiber matvarer som grønne greener bidra til å redusere risikoen for hjertesykdommer. Frukt som er bra for hjertet inkluderer bær, druer, epler og bananer. Brokkoli, gulrøtter, spinat, salat og selleri kan gi høy fiber alternativer som hjelper fart på stoffskiftet. Mens det er bedre å spise frukt og grønnsaker friske til å få mest mulig nytte av disse matvarene, frossen og hermetisert alternativer kan være sunt så lenge de ikke er høy i natrium eller konserveringsmidler.

Hvetebrød alternativer er vanligvis mer hjerte bevisst og midjen bevisste enn sine hvite kolleger. Spise hele grained matvarer kan bidra til å stabilisere blodtrykket ved å tilby et bredt spekter av vitaminer og mineraler. Selen, sink, jern, vitamin E, riboflavin og niacin er bare noen av de naturlig finnes næringsstoffene i hele korn som kan benyttes til å opprettholde et sunt hjerte. Bruker 100 prosent hele korn elementer, brun ris, kli, havre og hvete pasta kan hjelpe fremhever hjertet helsemessige fordeler som rapportert av Mayo Clinic.

Andre sunne valg

Selv om olje er vanligvis sett på som en dårlig mat for ditt hjerte, er det sunnere valg i oljer tilgjengelig. Ved hjelp av vegetabilske oljer som raps, oliven eller vegetabilsk olje vil øke bruken av gode enumettet fett. Avstå fra å bruke smør eller margarin med mindre det er trans-fett gratis. Bruk disse alternativene til å lage sunne wok-grønnsaker mikser. Redusere din saltinntak er også en annen måte å instate praksis som støtter et sunt hjerte gjennom kosten.


Previous:nothing Next:kosthold for binyrene

Relaterte artikler


  • hvor ofte bør du ta Hydroxycut?
  • hvordan holde med et treningsprogram
  • kroppsfett redusering
  • matvarer for å unngå å senke triglyserider
  • hvordan å piske opp en enkel, deilig kylling pasta for fire
  • vekttap kosttilskudd som fungerer fort
  • høy-alkalisk mat diett
  • rå mat diett for å kurere candida
  • tips om bruk av ultratynne rask plan
  • sunt kosthold for en dag
    Adresse:
    Postboks 7601
    1020 BERGEN
    Email: prgmea@prgmea.com