høy protein diett mat

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-01-28
Før du tar fatt på en høy-protein diett, hjelper det å forstå mulighetene for å øke protein inntaket. High-protein dietter ikke nødvendigvis krever en drastisk revamping av din ernæringsmessige vaner --- litt tweaking er vanligvis tilstrekkelig for å dekke dine daglige behov

Red Meat

The No 1 kilde til protein i kosten din vil trolig bli rødt kjøtt. Biff, lam, kalv, bison og en rekke eksotiske kjøtt kan du finne i din dagligvarebutikk eller spesialitet butikken vil hjelpe deg å møte dine protein mål. En advarsel om rødt kjøtt, men --- det ofte inneholder høye nivåer av mettet fett. Fordi mettet fett er forbundet med økt kolesterol, hjertesykdom og andre aliments, pass på å kjøpe de magreste kjøtt du har råd mens du er på en høy-protein diett.

Lean Protein Kilder

Ditt andre alternativer for " hovedrett "protein kilder inkluderer alle typer" hvitt "kjøtt. Kyllingbryst, kalkun og mager kutt av svinekjøtt er alle mindre fet alternativer til rødt kjøtt. Når spise magert kjøtt, husk at du trenger mer enn bare protein for å skape et balansert kosthold. Par disse proteinene med sunt fett (for eksempel, avokado og oliven eller lin oljer) eller karbohydrater (frukt og grønnsaker) for å holde ernæringsmessige baser dekket.

Meieri Kilder

Melk, ost og cottage cheese inneholder en forholdsvis stor prosentandel av deres totale kalorier fra protein. Husk imidlertid at melkeprodukter er også høy i karbohydrater, og noen er høy i fett. Så hvis du er på en høy-protein, low-carb diett, kan det være lurt å unngå denne kategorien for at du utilsiktet spredt over den daglige carb grensen. Ta kalsium og vitamin D-tilskudd til å gjøre opp for tapet.

Nuts

Peanuts, valnøtter, mandler, cashewnøtter og pekannøtter er alle sunne snacks som inneholder en beskjeden mengde protein sammen med sunt fett. Peanut og mandel Butters er også sunt snack valg --- bare husk å få den helt naturlige typer og ikke sukker-laden varianter.

Seafood

Til slutt, kan sjømat runde ut protein inntaket og samtidig gi store doser av hjerte-sunt omega 3 fettsyrer. Laks er et spesielt godt valg for dette, som naturlig laks har en bemerkelsesverdig høy grad av sunt fett sammen med sin betydelige proteininnholdet. Tunfisk, kveite, tilapia, ørret og annen fisk er også akseptabelt, som er kamskjell og reker. Hold din totale sjømatkonsum beskjeden for å unngå problemer med kvikksølv inntak.


Previous:nothing Next:tips for rask vekttap

Relaterte artikler


 • Atkins dietten og menopause
 • vekttap avrusning program
 • diett plan for å senke blodsukkeret
 • porteføljen kosthold å senke kolesterolet
 • hvit mat og vekttap
 • diett planer for høyt kolesterol
 • hvilke matvarer øker stoffskifte?
 • hvor å miste vekt på en bærekraftig måte
 • forbedret leverfunksjon gjennom kosthold
 • hvordan du kjøper og lagrer linfrøolje
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com