hva er 10 måter å gå ned i vekt?

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-01-03
Ikke bare kan miste vekt være frustrerende og vanskelig, kan det også være nedslående. Med de mange diett planer utlyst, hver varierende fra de andre, du vet ikke hva planen er virkelig den mest effektive når det gjelder å hjelpe deg å miste disse uønskede pounds. Sannheten er, å miste vekt er egentlig ikke så forvirrende. Du trenger bare å desensitize deg selv fra hype og innlemme små endringer som vil gjøre en stor innvirkning på ditt forsøk på å gå ned i vekt

Start Med Frokost

Nøkkelen til å miste vekt er en metabolisme som går forover, ikke bakover. Akkurat som om du har sovet hele natten, har så stoffskiftet. Og akkurat som du trenger en kopp kaffe å våkne, trenger stoffskiftet mat å begynne å jobbe og brenning.

Selv om du ikke er en fan av frokost, noe lett som en bolle med fullkorn frokostblanding med lettmelk og et stykke frukt vil være nok. Til frokost elskere, eggerøre hvite toppet med salsa ledsaget av en skive av hele korn toast og lite fett vanilje yoghurt bør gjøre triks for deg.

Spis Gjennom Day

Når du har startet din metabolisme du trenger for å holde det gående. Den beste måten å gjøre dette på er ved å spise små måltider gjennom dagen. Fem til seks mini-måltider er perfekt for staving av sult, holde blodsukkernivået stabilt å avverge begjær og holde stoffskiftet i gang raskere enn et godstog.

Øk Fiber

Fiber er en fantastisk måte å fylle magen og opprettholde følelsen av metthet for lengre perioder av gangen. De fleste high-fiber matvarer er lav i kalorier, som åpenbart arbeider til din fordel også. Noen av de største kildene til fiber er frukt og grønnsaker, så vel som hele korn brød, pasta og ris. Det daglige anbefalte mengden fiber er 25 gram, selv om mange mennesker kommer til kort på dette hver dag

øke protein

Protein har mange fordeler:. Første er det en veldig bra kilde til energi, og andre, hjelper det bygge og reparere musklene.

Alle trenger energi for å komme gjennom dagen, spesielt når du inkluderer trening i din daglige rutine. Protein vil gi deg den energien du trenger, mye på samme måte karbohydrater gjør. Her er forskjellen mellom de to: Protein krever mer energi å fordøye, noe som betyr at kroppen forbrenner mer kalorier i løpet av denne prosessen. I tillegg, kroppen din lagrer ubrukte karbohydrater som fett, dette skjer ikke med protein

Den andre fordelen å øke protein er den muskelen det hjelper bygge i kroppen din. . Muskler forbrenner fett og kalorier, derfor, jo mer muskelmasse du har, jo mer vekt du vil miste. Gode kilder til protein er mager kutt av rødt kjøtt, fjærkre, egg og magre meieriprodukter.

Redusere Kalorier

Dette kan virke som merkelig råd etter å ha blitt bedt om å øke antall måltider du spiser sammen med fiber og protein inntak, men det er sant. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, må du redusere kalorier. Du må forsiktig selv, hvis du reduserer dem for mye, vil kroppen holde på hver unse av fett kroppen din har som en måte å beskytte seg selv fra sult

En god måte å bestemme mengden av. kalorier du trenger hver dag, er å multiplisere vekten din med 11. Juster kaloriinntak med denne formelen som du taper vekt. Nøkkelen er å spise næringsrik mat som ikke inneholder tomme kalorier som potetgull eller godteri barer.

Redusere Deler

Hvis du bare redusere deler med ti prosent, vil du finne deg selv å miste vekt. Dette har en psykologisk effekt på hjernen din, når du har en fyldigere plate, føler du lyst til å fullføre alt på det, full eller ikke. Derfor, bruke mindre tallerkener eller skåler når du spiser vil du føle deg som om du har mer enn nok mat, selv om du har virkelig kutte ned på din del størrelser.

slutte å spise på Night

Som natt utvikler seg, stoffskiftet begynner å avta. Dette betyr at alt du spiser siste seks eller sju PM vil generelt bli hos deg i stedet faller ut av deg. Til NIX dette, nyte en liten dessert etter middagen for eksempel et scoop av sorbet eller fettfattig iskrem. Du kan selv gjøre en smoothie komplett med melk, frukt og yoghurt,. Dette er ikke bare å fylle, men velsmakende for

drikke mer vann

Vann serverer mange formål når det kommer til vekttap, den første er en metabolisme katalysator . Når du er det minste dehydrert, vil stoffskiftet ikke fungerer på full kapasitet. Derfor bør du drikke minst åtte glass om dagen.

Vann også hjelper i vekttap ved å fylle deg opp i mellom måltidene, samt før måltider. Hvis du drikker et glass vann før hvert måltid og snacks, vil du være mindre tilbøyelig til å overspise.

slutt, erstatte vann for høy-kalori drikker som brus eller såkalt juice drinker kan spare deg minimum 100 kalorier om dagen, dette avhenger av antall høy-kalori drikker du forbruker og hvor mange av disse er du villig til å erstatte med vann.

Øvelse

Dette kan virke som sunn fornuft, men så mange mennesker ignorerer det og konsentrere seg utelukkende på sine spisevaner. Men hvis du ønsker å gå ned i vekt, må du kombinere gode matvaner med en regelmessig mosjon rutine, selv om det er kun 30 minutters gange om dagen, tre dager i uken. Det endelige målet bør være fire til fem dager med trening i minst 45 minutter, men enhver bevegelse er bedre enn ingen i det hele tatt.

Styrketrening

Sist men ikke minst bør du prøve å bygge litt muskler. Du trenger ikke å løfte så mye vekt at du ser ut som Hulk Hogan, men løfte lette vekter, tre ganger i uka vil hjelpe deg å bygge mager muskel. Dette vil hjelpe kroppen forbrenne kalorier og fett døgnet rundt, selv mens i ro.


Previous:nothing Next:mat å spise for mer energi

Relaterte artikler


 • do Pinto bønner øker blodsukkernivået?
 • hvordan å behandle høyt kolesterol
 • den beste raske dietter
 • naturlige diett hjelpemidler
 • vitamin anbefalinger for middelaldrende menn
 • matvarer med høy kilder til vitamin e
 • hvordan holde vekten av når du mister den
 • Hva er fordelene med glutamin pulver?
 • naturlig vanndrivende mat rettsmidler
 • hvilke matvarer bør unngås i svangerskapet?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com