hvor å kjøpe lidenskap-rx

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-01-21
Passion Rx er en av mange mannlige ekstrautstyr og seksuell helse kosttilskudd på markedet. Dens viktigste arbeider ingrediens er Yohimbe, som har vist seg å øke blodtilførselen til penis, slik at det engorge med mer blod og se større ut. Effektene er midlertidige og at penis går tilbake til før størrelse hvis tillegget er ikke lenger tatt. Det er mange måter du kan få en flaske av dette naturlig supplement

Online

Det finnes mange urte nettsteder som Herbalmethis. com og Clubnatural. com som lar deg kjøpe supplement for rundt $ 35-$ 36. Sammen med Passion Rx, den nettsteder tilbyr en rekke urte kosttilskudd for en rekke helseproblemer. Kanskje området mest brukt, og det man ofte sitert av produktets maker er Physicianformulas. com. De tilbyr en rekke måter å betale, inklusive PayPal, og har fått klarsignal av Better Business Bureau.

Selv om du kan finne Passion Rx fra en rekke av utkant-og urte-områder, store nettsteder, som Amazon. com, også gi supplement for en pris på $ 35. Du kan også finne auksjoner for supplement på eBay. com og andre nettauksjoner. Som med alle online kjøp, bør du være forsiktig og bare kjøpe ting fra leverandører du stoler på.

Mainstream Butikker og per telefon

Hvis du har noen helsemessige butikker i nærheten, kan de bære Passion Rx eller merker som ligner på dem . Wal-Mart selger en alternativ versjon av denne kalt Magna Rx. Du kan også ringe Avansert Lege formler på 877-225-2466 til å bestille med kredittkort.

Passion Rx ville være i vitamin-og urte supplement delen, siden det ikke er et legemiddel og har ikke blitt gjennomgått av Food and Drug Administration.

Yohimbe

Den viktigste aktive ingrediensen i Passion Rx er Yohimbe, som er sin egen supplement og finnes i de fleste dagligvarebutikker, helse-food butikker og kjeden varehus. Det vil trolig ikke bli identifisert som en mannlig ekstrautstyr produkt, men det er ofte mye rimeligere enn Passion Rx og andre mannlige ekstrautstyr kosttilskudd. CVS selger Yohimbe bark extract for $ 5, i forhold til gjennomsnittlig $ 35 Pris of Passion Rx. Yohimbe kan også bli funnet på Internett på de fleste urte supplement nettsteder.


Previous:nothing Next:ting du kan ta eller gjøre for å forbedre leverfunksjonen

Relaterte artikler


 • hvor å miste vekt
 • 4-dagers detox plan
 • hvor å endre vekten din skjebne
 • hva slags mat er høyest i folsyre?
 • hva er bee pollen godt for?
 • kål suppe diett
 • ekstreme vekttap dietter
 • ikke meieriprodukter kilder til kalsium
 • hvor mye omega-3 gjør man trenger per dag?
 • gode kilder til sink i mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com