hvor å miste vekt (uten å sulte deg selv)

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-01-10
Å miste vekt bør ikke kreve at du sulte i hjel. Det bør ikke innebære at du memorere kalori indekser. Det bør ikke involverer kirurgi eller mirakler. Det bør ikke koste deg $ 35 + i måneden for mat du hater. Det bør ikke føre til at du stress. Det bør ikke skape et øyeblikk av paranoia og besettelse når du ønsker å spise noe. Alt. Det bør ikke være en stor avtale

Du trenger:. .
Vekt å miste
En skala.
Time.


en.
Første ting å gjøre når de vurderer å miste vekt er å finne en skala. Det spiller ingen rolle om det er perfekt, bare at det er en skala som vil tillate deg å tråkke på den, ta vekten din, og være skjult.
To.
Stå på vekten . Spill inn din vekt i en notatbok, på en kalender, i en tatovering Memento-stil, der noensinne. Bare husk å ta det opp. Å miste vekt kan kun skje hvis du har en start vekt å gå ut av. Sørg også for at du enten gjøre dette nakne, eller registrere klær du brukte slik at du kan bruke det igjen når du er klar til å veie deg.
Tre.
Skjul skalaen. Du virkelig ønsker å gå ned i vekt? Pass på at du ikke trå på denne skalaen i minst en uke. De fleste mennesker gjør feil av å se sin vekt daglig. Vekten din vil alltid variere avhengig av ting som hvor mye vann du har drukket, hvis du har brukt på toalettet, selv om du har vært litt mer stresset den dagen i motsetning til dagen før. Bare ta med denne skalaen ut en gang i uken, periode.
Fire.
Sett en fornuftig mål. Den største feilen folk gjør når de prøver å gå ned i vekt er å avgjøre de kommer til å miste en urealistisk beløp i en like urealistisk kort tid. Losing £ 20. på 10 dager er nok ikke den mest realistiske målet i verden. Jeg beklager. Det er bare ikke. Å miste £ 5 på 7 dager er.
Fem.
Gjør litt mer enn vanlig. Gå til jobben. Hvis du bor for langt unna, finne et sted å parkere som er trygt, men fortsatt et par kvartaler unna, og gå derfra. Gange til butikken. Walk et sted som er nær nok til å gå til, men er et sted du må gå. Gå opp trappen i stedet for å ta en heis. Walk i pausen, selv om det er i sirkler. Får du den forutsetningen? Gjør noe som utøver et litt mer energi enn du vanligvis gjør.
6.
Spis litt mindre. Ikke gjør drastiske kutt på hva du spiser. Ikke engang endre hva du spiser så mye. Sett mindre på tallerkenen, og holde oss til den. Det er et bevist faktum at når du er opplært til å rengjøre en plate av, vil du spise det som er på tallerkenen. Hvis du setter mindre på det, vil du spise mindre, men fortsatt være full. Hvis du gjør drastiske endringer i kostholdet ditt, vil du avviser at endring mye mer enn om du sakte integrere disse endringene over tid.
7.
Hvis du ønsker å gå ned i vekt, så må du faktisk trene. Jeg vet, jeg vet, det er for vanskelig. Du har ikke tid. Du kan ikke råd til en gym medlemskap. Du kan ikke råd til gym utstyr. Du kan ikke kjøre, eller ikke vet hvordan, eller ikke har sko, eller lever omgitt av lava og kjøring er den eneste trygge måten å reise . . . visste du at alt du trenger å gjøre er å øke hjertefrekvensen litt mer enn det er når du sitter rundt hele dagen? En billig stasjonær sykkel kan koste $ 15 på Craigslist. Du kan ta det inn i stuen (de er små og lette, sykkelen, ikke i stuen), sitter det foran sofaen, sitte på sofaen, og pedal det mens du ser TV-programmer om mennesker som ikke må gå ned i vekt. Du kan liksom kjøre på plass. Her er noe de fleste antar at de har til å gjøre 30 minutter med cardio rette for den å arbeide. Men studier har vist hvis du kan trene i 5 minutter, seks ganger om dagen (og ved å trene, jeg mener, øke hjertefrekvensen) vil du forbrenne samme mengde kalorier i løpet av dagen. Hvor lenge er pausene på jobb?
8.
Start spise litt sunnere. Sunnere trenger ikke å være dyrere og det trenger ikke å være et stort ork hele tiden. Hopp Micky D's og gå til Baja Fresh. Ta en sunn lunsj til arbeid. Egentlig koker mat hjemme. Jeg vet, jeg vet, matlaging tar så lang tid og det tar så mye arbeid . . . sette en TV på kjøkkenet siden jeg vet du vil finne tid til å se på TV. Besøk noen oppskrift nettsteder, som Cooks. com. Du vil faktisk forbrenne kalorier gjør maten du spiser mindre av.
9.
Lær hvordan du spiser. Spiser ikke en gang om dagen tro at dette vil hjelpe deg å miste vekt. Ja, vil du gå ned i vekt, men du vil også miste forstanden. Og når du går tilbake til å spise hvor du var, vil du sannsynligvis få mer. Grunnen: kroppen din går inn i survival mode når du sulte den, så når du endelig mate den, forutsetter det at du vil bli sultende det igjen så det vil lagre det. Også, gir dette mindre drivstoff, noe som gjør at du føler deg mindre lyst å gjøre ting. Du ville ikke prøve å kjøre til New York fra California på en tank av gass, ikke sant? Kroppen din vil faktisk forbrenne mer mat jo oftere du spiser. Spis et par snacks i løpet av dagen, bryte opp måltidene slik at de er mindre. Spise 5-6 ganger om dagen
10
Lær litt om kalorier. . . Du trenger ikke å gjøre dette til en vitenskap. Du trenger ikke engang å lære så mye. Bare lære at det er flere kalorier i protein (kjøtt, peanøtter, bønner) enn i karbohydrater (grønnsaker, frukt, pasta). Fett er ikke skapt like og unngår alt fett vil ikke hjelpe deg på noen måte. Hvis du er villig til å lære om kalorier, vil du ved et uhell lære om mono og flerumettede fettsyrer. Dette er ikke din fiende, og er grunnen til at folk forteller deg å bytte til Olive Oil. Når du lærer om kalorier, kan du lære å spise mindre av dem. Spis mindre, anstrenge deg mer.
11.
Unn deg selv en gang i uken. Har noe som er utenfor din diett som du er ute. Bare gjør dette hvis du faktisk gjør det bra gjennom hele uken. Det vil gi deg motivasjon til å fortsette, siden lever lenger og har mer energi sannsynligvis ikke er nok. Fortell deg selv at du vil ha at halvparten halvliter Chunky Monkey fredag for hardt arbeid og innsats. Jeg vedder på, skjønt, at etter en stund vil du belønne deg selv med Chunky Monkey som har 1 /2 fett. Det er like mye en vane å spise sunt som det er å spise som crap. Når du er i den vanen, er det ikke en kamp lenger. Jeg lover.

Tips og advarsler


 • Forventer ikke umiddelbare resultater
 • Hold mål realistisk
 • Don ikke la deg bare fordi du har nådd ditt mål.
 • Nyt deg selv. Å gjøre dette et ork, vil føre til at du ikke ønsker å gjøre det.
 • miste vektkan få deg til å nyte livet
 • Det kan også føre til at du kunne kjøpe mindre klær, noe som vil koste deg penger
 • Det kan også føre til at du ser mer attraktive for det motsatte sex (eller samme kjønn, avhengig av hva du tar bilder for)
 • Å miste vekt kan være enklere enn du trodde


 • Previous:nothing Next:hvordan å gå ned i vekt før den store bryllupsdagen

  Relaterte artikler


 • mat for en rask energi boost
 • grønn te diett for vekttap
 • om cambridge kosthold ernæring
 • hvordan å guide til å miste vekt
 • hjemmelaget appetitt suppressants
 • hvordan å gå ned i vekt uten å gi opp maten du elsker
 • hvordan finne vekttap piller
 • fenylalanin for vekttap
 • diabetikere mat diagram og kosthold
 • hvordan den flate magen kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com