hvordan å bruke mindre penger på dagligvarer og spise sunnere også

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-01-08
Uansett hva din gå av livet, uansett hva din inntekt, har du sannsynligvis står overfor høyere kostnader, og mindre disponibel inntekt. Dagligvarer kostnadene er himmelen rocketing, som transportations av varer går opp. Nye lover krever produsenter å passere noen kostnader til selger, som sender dem videre til kjøperen. Markedsføring i dagligvarebutikker er svært viktig å bunnlinjen. Nødvendigheter er kjøpt, uansett hvor mye penger du har eller ikke har. Men, hva med den ikke-essensielle elementer? Cookies, chips, iskrem og alle snack og ferdige elementer? Har vi virkelig trenger dem? De koster mer enn store størrelser, og de er dyre selv i vanlige størrelser. De er ikke næringsstoff pakket mat. Jeg sluttet å kjøpe denne ting. Jeg fant ut at jeg ikke savner det. Jada, jeg spiser en cookie hver gang en stund. Men jeg spiser 10 en dag eller fire om dagen? Nei, jeg mistet vekt og føle seg bedre også. Når du spiser sukkerholdig mat, vil du salte matvarer for å motvirke sukker. Når du spiser salte snacks, vil du sukkerholdig snacks å motvirke salt. De fleste av våre smaksløker er programmert slik. Når du spiser ditt første sukkerholdig mat for dagen, turtallet den opp stoffskiftet, og du blir sulten oftere.

Du trenger:
List
. Vil Power.


en.
Først av alt, går på butikken med en liste. Du kan spare ca 20% ved å holde seg til det. Deretter butikk omkretsen av butikken. Alle sunn mat er lokalisert i disse områdene. Kjøp meieriprodukter, frukt, kjøtt, fisk, brød osv.
to.
Planlegg måltidene. Hvis du kjøper kjøtt, har du sannsynligvis ønsker å kjøpe ingredienser til å gjøre det til et måltid. Så åpenbart at du må gå ned på innsiden sideskip. Her er hvor vil kraften kommer i. Kjøp din tomatsaus for det kjøttpudding, kjøpe pasta for en gryte. Få din hermetisk frukt og grønnsaker hvis du ikke liker frosne seg. Men hoppe over kaker, chips, og junk food. Ja det er vanskelig. Spesielt hvis du har barn.
Tre.
Hjelp dem være sunn, og du vil bli også! Yoghurt og frokostblanding gjør en fantastisk samt bærbare snack for skolen lunsjer. Hele biter av frukt er bedre for deg og koster mye mindre enn snack størrelse frukt kopper og chips. Gjøre deg oppmerksom på å kjøpe hoveddelen av budsjettet fra omkretsen av butikken. Hold stifter lager opp, og husk å planlegge menyer fremover. På kort tid, vil du liker å se og føle deg bedre. Du vil få mer penger å spare, og gå til dagligvarebutikk vil du føle deg som en vinner!

Tips og advarsler


 • Husk perimeter shopping. Shop utsiden kvadratet av butikken først!


 • Previous:nothing Next:å spise sukker i moderasjon

  Relaterte artikler


 • acai kapsler vs juice
 • hvor å miste vekt raskt med en frukt smoothie kosthold
 • å spise mer brokkoli for et sunt hjerte
 • multi-vitamin bivirkninger
 • hvordan man skal fremme kirkens medlemmer helse
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • hvordan å miste vekt og holde kroppen din
 • lav-karbohydrat protein diett
 • hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer
 • hvor mange kalorier skal en mann ha hver dag?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com