hvordan å forstå de helsemessige fordelene av hydroponically dyrket mat

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-01-07
Hydroponic mat har en tendens til å være mindre kostnadskrevende enn organiske stoffer og er lettere å finne i enkelte områder. Er hydroponically dyrket mat sunnere enn konvensjonelt dyrket de
en.
Hva er hydroponically dyrket mat?
Hydroponically dyrket mat er de som er oppdratt i et kontrollert miljø uten jord . I stedet for jord, er spesielle nærings-løsninger brukes til å gi næring til den voksende plante. Så å si alle terrestriske planter kan dyrkes med hell uten jord ved hjelp hydroponic teknikker. Uten behovet for landet, kan hydroponic mat dyrkes innendørs i en kontrollert setting, slik at de mange faktorene som påvirker matproduksjonen kan kontrolleres. Planter som er reist hydroponically vokse opp til femti prosent raskere på grunn av klar tilgjengeligheten av næringsstoffer.
To.
Hydroponically dyrket mat som tomater, bær, agurk, paprika, grønt, og nesten alle slags frukt og grønnsaker er dyrket hydroponically, men kan variere avhengig av beliggenhet. De fleste hydroponic produsenter er mindre, familieeide gårder som selger produktene sine lokalt som gjør bondens marked en god kilde for hydroponic frukt og grønnsaker. Når du kjøper hydroponically dyrket mat, er det en god sjanse du kjøper fra en lokal produsent.
Tre.
Hva er fordelene med hydroponically dyrket mat?

En fordel å hydroponically råvarer er at det ikke er dyrket i felt der utsatt for sykdomsfremkallende bakterier fra husdyr kan være et problem. På den annen side, hvis sterile forhold ikke er vedlikeholdt, fuktig, fuktig miljø som brukes i hydroponics kan være ideelt for vekst av bakterier. Med hydroponics er det også liten risiko for eksponering for avrenning som kan forurense produsere med bakterier og kjemikalier. Selv hydroponically vokst produserer ikke kan kalles økologisk fordi den ikke bruker dyr gjødsel, bør det ikke være forurenset med sprøytemidler, siden det er vokst innendørs under en kontrollert setting.
Fire.
Er hydroponically Grown Foods mer næringsrik?
Dette er avhengig av dyrker. Siden kvaliteten av næringsstoffet løsning kan kontrolleres, er det mulig å vokse en sunnere stykke produsere ved hydroponic metoder. I en liten studie, tomater og paprika testet for vitamin innhold. Det ble vist at hydroponically vokst grønnsaker hadde høyere vitamin nivåer. Teoretisk, ved å dyrke din egen hydroponic produserer du kunne lage en ernæringsmessig overlegen frukt eller grønnsak ved å styrke den ernæringsmessige verdien av løsningen de er dyrket i.
fem.
The Bottom Line?

hydroponically dyrket mat kan være en billigere måte å få fordelene av økologisk frukt og grønnsaker. Et enda billigere alternativ er å dyrke din egen hydroponic mat. Det finnes ulike nettsteder som selger utstyr til å gjøre dette.


Previous:nothing Next:hvordan å forstå de helsemessige fordelene av sort eddik

Relaterte artikler


 • hvor mange milligram av koenzym Q10 bør tas?
 • kosthold for å få pasienter klar for hjertekirurgi
 • hvordan du velger en god vekttap supplement
 • druekjerneekstrakt sikkerhet
 • hvor å miste vekt sakte og naturlig
 • vitaminer for å hindre blåmerker
 • mat som øker stoffskiftet
 • ernæring for nedsatt kreft
 • fast food for diabetikere
 • hvordan å senke LDL-kolesterol gjennom kosten
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com