hvordan å forstå risikoen ved å spise for få kalorier

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-01-07
Hvis du prøver å gå ned i vekt, kan det være lurt å unngå ekstreme kalori begrensning. Her er hvorfor
en.
Hva er den beste måten å gå ned i vekt? Utvilsomt er det sikreste og mest effektive tilnærmingen til å spise sunt og trene, men noen folk vil ha raskere resultater, og tyr til risikable handlinger som for eksempel slankepiller og sult dietter. Verken tilnærming fungerer i det lange løp, og begge kan ha alvorlige helsemessige konsekvenser. Å fremskynde vekttap videre, noen mennesker vedta svært lav kalori dietter som ikke gir tilstrekkelig ernæring. Jada, kan de bli belønnet med vekttap i utgangspunktet, men uunngåelig ender de opp jeopardizing deres generelle helse. Hva er konsekvensene av å spise for få kalorier?
To.
Hvor mange er for få?

Dette, selvfølgelig, er avhengig av en persons kroppsvekt og aktivitetsnivået. Det er online kalkulatorer som kan regne med en rimelig grad av nøyaktighet hvor mange kalorier er nødvendig for å opprettholde vekten basert på vekt og aktivitet. Dette bør alltid være første skritt foretatt før du starter et vekttap programmet. Når det er kjent hvor mange kalorier er nødvendig for å opprettholde vekten, er det en enkel sak å finne ut hvor mange kalorier er nødvendig for å gå ned i vekt til en rimelig rente-om lag et halvt kilo per uke. Dette innebærer som regel å ta i eller brenning totalt fem hundre ekstra kalorier hver dag. Dette gjøres best ved å skjære tilbake to-tre hundre kalorier per dag og brenne en ekstra to-tre hundre kalorier gjennom trening.
tre.
På ingen måte bør kaloriinntaket gå under 1200 kalorier per dag. Slippe under dette nivået får kroppen til å henge på kroppen fett som en måte å beskytte seg mot oppfattet sult. Dette kan gjøre det svært vanskelig å miste mer vekt og kan føre til helseproblemer.
Fire.
Spise for få kalorier kan føre til helseproblemer
Hva er noen av de medisinske problemene sett i mennesker som spiser for få kalorier? Hos kvinner, kan en av de første tegnene som uregelmessig menstruasjon eller fullstendig opphør av menstruasjon. Dette er ofte sett hos personer som har spiseforstyrrelser som anoreksi der kalorier er sterkt begrenset. Når mensen slutter, klatrer risiko for bein tap som skyldes mangel på østrogen og dårlig ernæring.
Fem.
Andre helserisiko forbundet med å spise for få kalorier er anemi relatert til jernmangel og redusert immunitet på grunn av lavt protein nivå. Dette kan øke risikoen for forkjølelse og influensa så vel som mer alvorlige sykdommer. Funksjon i skjoldbruskkjertelen kan også bli berørt som hele kroppen prøver å bremse ned for å tilpasse seg en sult tilstand. Du kan føle kald hele tiden med et redusert energinivå og kan oppleve psykiske symptomer som depresjon.
Seks.
The Bottom Line?
Realiteten er at det å spise for få kalorier ikke bare øker risikoen for alvorlige helseproblemer, det også hjelper ikke med langsiktig vektkontroll. Når kalorier er sterkt begrenset, går kroppen inn i bevaring modus ved å holde på fett. Dette er grunnen langsom, jevn vekttap gjennom et fornuftig kosthold og mosjon plan er den sikreste og mest effektive måten å nå ideell kroppsvekt.


Previous:nothing Next:hvordan du bruker mye vann matvarer å gå ned i vekt

Relaterte artikler


 • innlegg koloskopi kosthold
 • hvordan å slutte å drikke pepsi, cola eller annen brus
 • idiot proof diett måltid plan
 • den beste dietten planer for ungdom
 • acai berry piller kontra juice
 • hvordan å miste vekt og komme i form fort
 • sunn diabetiker snacks
 • hvordan å følge italiensk mat oppskrifter
 • hvordan å slippe 5 pounds i en uke
 • hvordan gjøre sunne valg på en salatbar
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com