hvordan du bruker mye vann matvarer å gå ned i vekt

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-01-07
Vil du spise mer mat og likevel gå ned i vekt? Prøv å legge til flere høyt vann mat til kosthold. Her er hvordan du gjør det og hvorfor det fungerer
en.
Det er en epidemi av fedme i Amerika, og trenden viser ingen tegn til å la opp. Selv om amerikanerne er velsignet med et mangfold av mat valg, mange av dem er kalori tett og lavt i ernæringsmessig verdi. En tur til en lokal fast food-restaurant vil avdekke et imponerende utvalg av burgere toppet med bacon og ost, og slathered i majones. Til frokost? En tung, tett pølse kjeks laden med fett er sannsynlig å være på toppen av menyen. Spise selv små porsjoner av disse matvarene gir en betydelig inntak av kalorier uten at tilfredsstillelse av å ha spist mye mat. En løsning? Erstatte disse energi tette, fettrik mat med høyt vann mat i stedet. Spise mye vann matvarer kan fylling og tilfredsstillende uten alle de ekstra kalorier.
to.
Hva er høy vannstand matvarer? Høy vann matvarer er matvarer som inneholder en høy andel av vann og en lav total tetthet. Det er en hel kosthold basert på dette konseptet av vann rik mat. Den kalles Volumetrics kosthold og er gjenstand for flere bøker. Disse bøkene viser illustrasjoner av høy vannstand, lav tetthet måltider sammen med mer energi tette, kalori rik seg. Det er forbløffende å se hvor mye mer mat du kan spise når du spiser lav tetthet, høyt vann mat, mens de fortsatt ikke å ta i en masse kalorier.
tre.
Betyr spise høy vann mat virkelig hjelp med vekttap? En studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition viser at kvinner som spiste en bolle med suppe før et måltid konsumeres betydelig færre totale kalorier enn de som ikke gjorde det. Spise vann rik mat før et vanlig måltid øker metthetsfølelse, slik at færre kalorier forbrukes ved måltidene. Det er interessant å merke seg at det å drikke vann før et måltid ikke hadde fordeler som å spise høy vannstand mat som suppe.
fire.
Hva er noen høy vannstand mat du kan legge til ditt eget kosthold? En bolle med suppe før et måltid er en enkel måte å tilfredsstille appetitten uten å legge en masse kalorier. Buljong baserte supper er å foretrekke å krem basert seg på grunn av sistnevntes høyere fett-og kaloriinnhold, men en studie viste at selv en bolle med krem basert suppe før et måltid senker totale kaloriforbruket. Buljong basert vegetabilske suppe er en av de beste valgene siden du kan dra nytte av lycopenes i tomat basen sammen med antioksidanter i grønnsaker.
fem.
Alle typer rå grønnsaker er høy i vann og er svært lavt i kalorier. Noen grønnsaker med høyest vanninnhold inkluderer salat av alle typer, selleri, tomater, agurk, reddik, kål, spinat, brokkoli, blomkål, rosenkål og sopp. Spise en stor salat før lunsj eller middag med en lys eddik basert dressing er en enkel måte å senke total kalori inntak mens du får en sunn dose av vitaminer, mineraler, og antioksidanter.
6.
Mange frukter er også høyt i vannet, selv om de kan også være en betydelig kilde til naturlig sukker. Noen av fruktene som har høyest vanninnhold er jordbær, vannmelon, grapefrukt, og honningmelon.
7.
Den nederste linjen? Legge til flere høyt vann matvarer til kosthold både før et måltid og under måltidet selv kan bidra til å redusere den totale kaloriinntaket. Den lar deg også å spise mer mat uten å ta i for mye kalorier som kan være ganske tilfredsstillende for en som elsker å spise. Neste gang du er klar til å spise et måltid, gjør deg selv en tjeneste og starte med en suppe eller salat.


Previous:nothing Next:hvordan å bli en stor vekttap partner

Relaterte artikler


 • ernæringsmessige råd for fedme kirurgi
 • hvordan finne en god vekttap program
 • perfekte diett planer
 • de helsemessige fordelene av lakseolje
 • CSIRO diett plan
 • hvor å miste 10 pounds i en uke
 • hvordan du ned i vekt i 11 enkle trinn
 • medisinsk tilsyn vekttap
 • friske nyrer kosthold
 • hvordan å beregne noen er body mass index (bmi)
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com