hvordan du lykkes i din vekttap forsøk

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-01-08
Hvis du er som meg, har du tilbrakt mesteparten av livet ditt på noen form for diett. Jeg har mistet og fått vekt i mange år før endelig å lykkes med min innsats. Her er noen av mine "tips" for å hjelpe deg holde deg til dietten

Du trenger:.
Good Food
!. En notatbok og penn.
Bestemmelse!.


en.
Så du ønsker å gå ned i vekt. Kanskje dette er ditt første forsøk-kanskje du har gjort dette om og om igjen. Jeg har gjort det om og om igjen-så jeg har utviklet noen tips og triks på veien som har hjulpet meg til slutt å overvinne min vekt problem. Første-Skriv ned alt du spiser. Her er det på tide å være ærlig. Bare fordi du spiste det candy bar, og ikke skrive det ned, betyr ikke det teller ikke. Skriv ned alt! Bare det å vite Jeg var nødt til å sette det i skriftlig ofte holdt meg ærlig på kostholdet mitt.
To.
Kjøp en boks med snack størrelse baggies og pre-pakken snacks i den. Når du kjøper en haug med druer, rive dem av og sette dem i poser for å holde din del størrelser under kontroll. (Jeg pakket druer i ett-cup beløp. ) Hvis du kjøper en stor pose med pretzels, se hva den delen er på etiketten og pakk dem i dette beløpet. På den måten vil du vite når man skal slutte å spise og du kan legge opp kalorier lettere hvis du teller kalorier.
Tre.
Ikke legg retter av mat på bordet. La dem på komfyren! Fiks plate på ovnen og sitte ved bordet å spise. Hvis den ikke foran deg, er det ikke så lett å nå for andre porsjoner!
Fire.
Bruk en mindre plate til lunsj og frokost. Hvis jeg legger et stykke toast og litt frukt på min middag størrelse plate, så den mistet, og jeg følte korte endret. Hvis jeg legger det samme mat på en skål, fylte den opp skålen og noe jeg følte at jeg begynte å bli mer. (Jeg vet-det er dumt, men det var sant for meg)
5
Få en stor (BIG) kopp med et lokk eller en container som skal holde 64 oz av vann. Oppbevar den innstillingen ut hvor du kan se den. Hell fra det inn et glass før du har fullført alle 64 gram. Drikk ett glass ca 30 min. en time før et måltid --- det vil hjelpe dempe appetitten.
6.
Gjør din mat teller! Du kan bruke 300 kalorier på søtsaker eller at samme 300 kalorier på lean protein. Tenk på noe som er bedre for kroppen din og gjøre gode valg. PLAN ut måltidene på forhånd så du ikke ender opp med noe i tankene å spise-slik at du spiser mindlessly
7
Ta det med ett måltid (ett snack) på en. . gang. Hvis du faller av lasset "på ett måltid, ikke dvele ved det. Planlegg ut ditt neste måltid og gå videre. Hvis jeg kan gjøre det, det kan du!

Tips og advarsler


 • Vei deg på en jevnlig basis. Holde oversikt over fremgangen din ved å skrive det ned.
 • Planlegg måltidene på forhånd. Dette er så viktig! Hvis jeg ikke hadde planlagt middag og "lagt ut", fast food ble en innbydende valg.
 • Vit hva du vil bestille FØR du går ut. Se online for menyene (de fleste har dem på nettet), og gjøre et klokt valg før du reiser hjemmefra. Dette tar presset og fristelsen unna før du selv sitter.


 • Previous:nothing Next:hvordan å bruke mindre penger på dagligvarer og spise sunnere også

  Relaterte artikler


 • den beste maten for raskt vekttap
 • dramatiske vekttap planer
 • hvordan du gjør det eple cider eddik kosthold
 • aminosyrer og muskel vekst
 • god mat for blæren infeksjoner
 • hvordan å forberede for å utøve psykisk
 • informasjon på lav fett diett
 • forskjellene mellom probiotiske & prebiotisk
 • whey protein pulver vekttap
 • lege assistert vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com