informasjon om Mayo Clinic diett

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-01-21
The Mayo Clinic diett er faktisk ikke en diett, i henhold til den medisinske behandlingen sentrum. Det er en plan for å permanent endre livsstil for å nå og opprettholde en vekt som er sunn for deg. Endringer i spisevaner og økt fysisk aktivitet er nøkkelen til dette programmet

Healthy Eating

Programmet oppfordrer spise sunn mat som inkluderer magre proteiner som belgfrukter, lav-fett meieriprodukter og fisk. Det touts også hel-korn karbohydrater, frukt og grønnsaker, og umettet fett som er sunt for hjertet. Spise riktig mat i riktige porsjoner, sammen med fysisk aktivitet, kan føre til tap på 1 eller 2 pounds hver uke.

Fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet er nødvendig for å forbrenne mer kalorier og gå ned i vekt. Daglige aktiviteter som shopping, slått og renhold huset brenne kalorier. Men, øvelse som er repeterende og strukturert kan forbedre din kondisjon. Regelmessig aktivitet i 30 til 60 minutter hver dag bør være intens nok til å øke pulsen og pusten. Du bør snakke med legen din før du starter på et trenings program.

Mål

For å lykkes, er det viktig å sette mål for deg selv. Den hjelper deg å fokusere på hvor du ønsker å være i en uke eller en måned. Konsentrere seg om mål knyttet til de endringer du vil gjøre i matvaner og ditt aktivitetsnivå, ikke på hvor mye vekt du vil miste.

Motivasjon

Hvis du ønsker å være motivert, fokusere på det positive aspekter av prosessen som å forbedre din helse og ha mer energi. Hvis du har et tilbakeslag, legg den til side og fortsette med planen. Å ha den støtte og oppmuntring av et familiemedlem eller en venn kan også hjelpe deg å holde motivasjonen oppe. Husk at du ikke vil miste vekt raskt på denne planen, men standhaftighet vil lønne seg til slutt.

Hensyn

Unngå raske vekttap gimmicker. Du kan godt gå ned i vekt raskt med dem, men du kan også få vekten raskt og ofte ekstra pounds er lagt. Et helt liv sunn-spising plan er enklere å vedlikeholde. En sunn vekt betyr færre helserisiko, og du føler deg bedre både fysisk og mentalt. Konsultere legen din før du starter noen vekt-tap programmet.


Previous:nothing Next:strøm protein plan

Relaterte artikler


 • hvilke matvarer øker stoffskifte?
 • mat du kan spise for å få opp kalium nivå
 • cellulitt og kosthold
 • den ultrametabolism kosthold
 • diett planer for høyt kolesterol
 • hjelp med å miste vekt
 • sunn kreft-forebygge kosthold
 • 7 dagers kolon renset
 • historien om vitaminer
 • kan prenatal vitaminer gjøre deg opp i vekt?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com