kan avføringsmidler hjelpe deg å miste vekt?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-01-22
Avføringsmidler er medisiner utviklet for å hjelpe innvollene fungere riktig å avlaste forstoppelse. Men mange bruker dem i et forsøk på å gå ned i vekt. Selv om de kan være effektive, er det noen risiko å vurdere før du bruker dem i en vekt-tap programmet

avføringsmiddel Typer

Det finnes flere typer avføringsmidler:.

. Mange matvarer har en avførende effekt, blant annet epler, eplejuice, blåbær, kaffe, tyttebær, olivenolje, ananas, tomater, tomatjuice, svisker og sviske juice. Disse bidrar til å forhindre forstoppelse.

To. Bulk-produserende avføringsmidler inkluderer mat som brokkoli eller kommersielle produkter som Citrucel eller Metamucil. Disse gjør avføringen bulkier og holde vann.

Tre. Krakk myknere, som Colace, Diocto eller Ex-Lax, la olje og vann å trenge inn i avføring og flytte lettere ned i fordøyelseskanalen.

Fire. Smøremidler, slik som mineralolje, ligner på avføring myknere, de bidrar til at avføringen til å bevege seg lettere gjennom tarmen

5. . Fuktighetsgivende midler, for eksempel Epsom salter og glyserin stikkpiller, gjør tarmene ta på mer vann, dermed mykere avføring.

6. Sentralstimulerende midler, for eksempel Dulcolax og Senna, stimulere kolon kontraksjon å flytte krakken sammen.

7. Castor olje endrer vann-og elektrolytt sekret i tarmslimhinnen for å skylle avføring fra tarmen.

Sunt kosthold

Maten-baserte avføringsmidler nevnt ovenfor er en del av et sunt kosthold og kan hjelpe slankere gå ned i vekt fordi de hjelper fordøyelsessystemet fungerer som det skal.

Side Effects

lakserende produkter kan føre til kramper, dehydrering, diaré, besvimelse, kvalme, rektal blødning og oppkast. De kan permanent skade i mage-tarmkanalen. Fordi avføringsmidler stimulere intestinal nerve avslutninger, til slutt disse nerveendene trenger mer midler for å fungere, og tarmene vil ikke lenger fungere på egen hånd.

Når avføringsmidler brukes over lang tid, bein vil svekke, fordi tykktarmen ikke vil absorbere næringsstoffene du trenger. Avføringsmidler kan også påvirke menstrual sykluser og fruktbarhet. Over tid, kan langvarig bruk av avføringsmidler kan skade muskelvev, inkludert hjertet, og også føre til døden.

Laksativer og Eating Disorders

De med bulimi eller anoreksi nervosa kan bruke avføringsmiddel for å gå ned i vekt og deretter finne seg avhengige av dem. Fordi kroppen ikke lenger får de næringsstoffene de trenger, kan de må bruke avføringsmiddel for å avlaste forstoppelse.

Anbefaling

Generelt bør dieters konsentrere seg om et sunt kosthold som inkluderer minst fem halv kopp porsjoner frukt og grønnsaker daglig. Bruk avføringsmidler kun som nødvendig for å avlaste sporadisk forstoppelse. Hvis forstoppelse fortsetter i mer enn 1 uke, kontakt lege. Hvis du bruker en over-the-counter avføringsmiddel, følg pakken. Ikke ta mer enn angitt.


Previous:nothing Next:farene for en lav fett diett

Relaterte artikler


 • muskel bygging diett plan
 • mat høyt på vitamin d & e
 • diett planer for høyt kolesterol og høye triglyserider
 • ernæringsmessige informasjon for svinekjøtt baby back ribs
 • kilder til vitamin B
 • dietter for å bli kvitt magefett
 • hvordan å gå ned i vekt uten å gi opp maten du elsker
 • mat å spise med diabetisk gastroparese
 • informasjon på lav fett diett
 • bivirkninger av IGF-1
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com