kid-friendly sunn snacks

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-01-22
Ifølge International Food Information Council Foundation, snacks utgjøre en integrert del av måltidet mønstre for barn og tenåringer. Faktisk, anbefaler stiftelsen at barn spiser en på formiddagen og en midt på ettermiddagen snack i stedet for bare tre måltider om dagen. Hyppig snacking på næringsrik mat gjør at kroppen til å absorbere næringsstoffer bedre og reduserer de negative effektene av sult, hindre overspising vaner og opprettholde sunne blod-sukker nivåer

helkorn Pizza Biter

Tolv runde hel-hvete sprakk er det perfekte utgangspunktet for denne etter-skolen pizza snack. For topping, blande to kopper makulert mozzarella ost med fire terninger og anstrengt roma tomater pluss 1 /2 ts av italiensk urte krydder og en teskje granulert hvitløk. Plasser to spiseskjeer av topping på toppen av hver cracker og koker under broiler i 2-3 minutter, til osten bobler. Cool før servering.

Hel hvete kjeks har fiber og protein, i motsetning til deres raffinerte hvite kolleger. Den mozzarella har kalsium og protein, og tomatene er fylt med vitamin C, mineraler og fiber.

Yoghurt og frukt salat

I en stor bolle, kombinere fire skiver bananer, to pounds av halvert grønne Seedless druer og én Quart av vanilje yoghurt med levende aktive kulturer.

Den bananer gir kalium og fiber, druene gir fiber og vitaminer og yoghurt gir probiotika samt kalsium og protein. Bare for moro skyld, legg en halv pose med mini marshmallows, flerfargede hvis ønskelig. De er ikke akkurat næringsrik, men legger de en smakfull stil til denne oppskriften.

Nutrition på en tannpirker

En forsmak brett med melon baller eller terninger epler, pærer eller fersken gjør en velsmakende godbit. Du kan kjøpe tannpirkere med fancy tips, eller enda litt plastikk sverd.

Carrot skiver eller biter av selleri kan også gå på tannpirkere, samt terninger ost.

Frukt og grønnsaker på tannstikkere gir vitaminer, mineraler og fiber. Ost inneholder kalsium, proteiner og vitaminer.

Epler og Dip

Du kan lage en deilig Øst-stil eple dip. I en stor bolle, kombinere én liter vanlig yoghurt med aktive live kulturer, en kopp varmet tahini (sesam smør), en kopp peanut smør, en kopp rå honning og to teskjeer kanel. Chill i en time før servering med ferske skiver epler eller pærer. Du kan også servere den med hel-korn pitabrød.

Yoghurt har protein, kalsium og probiotika for å hjelpe på fordøyelsen. Peanøttsmør og tahini har essensielle fettsyrer samt protein. Rå honning er lettere å fordøye enn raffinert sukker. Epler og pærer har vitaminer, mineraler og fiber. Hele korn pitabrød har fiber, protein, vitaminer og mineraler. Selv om kanel har urte fordeler, er beløpet her bare for smaken.

Når du velger peanøttsmør, gå for det er vanskelig å håndtere peanøttsmør som skiller i glasset. Den andre ting er ofte laget med hydrogenert olje, noe som kan være vanskelig å fordøye og har vært forbundet med fedme. Ett triks du kan bruke til å gjøre skille slags peanøttsmør lettere å spre, er å mikrobølgeovn det i 30 sekunder med lokket av den første gangen du bruker den, og bland det hele glasset grundig. Deretter lagre den i kjøleskapet i stedet for i skapet slik at den holder blandet.


Previous:nothing Next:kan avføringsmidler hjelpe deg å miste vekt?

Relaterte artikler


 • hvordan legge kvalitet år til livet ditt
 • hvor å miste vekt raskt med en frukt smoothie kosthold
 • mat høyt på vitamin d & e
 • om acai bær
 • høye protein dietter og risiko
 • sunt vekttap hjelp
 • diett planer for lavere kolesterol og hjerneslag
 • hvordan du bruker sassy vann å gå ned i vekt
 • ingefær te for vekttap
 • kan avføringsmidler hjelpe deg å miste vekt?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com