kilder til vitamin h

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-01-02
Vitamin H, også kjent som biotin, er en viktig vitamin. Biotin er en del av B-vitamin familie. B-vitaminer er nødvendig for energi og stress lettelse blant mange andre ting. Vitamin H gir næring nødvendig for sunn hud, hår og negler. Biotin har blitt brukt til å behandle vugge cap. Cradle cap er en tørr flekk på huden på en spedbarn hodet. I tillegg hjelpemidler vitamin H også kroppen i metabolizing fett, proteiner og karbohydrater, som alle er nødvendige for energi. Det er faktisk mange kilder til vitamin H.

Du trenger:
frukt
. grønnsaker.

Ølgjær

Brewer's gjær er en stor kilde til vitamin H og andre B-vitaminer. En spiseskje ølgjær per dag er alt du trenger for å få nødvendige daglige dose av biotin. Brewer's gjær kan forbrukes vanlig eller det kan legges til protein shakes eller andre drikkevarer. Den blanding av næringsstoffer som finnes i ølgjær kan også hjelpe en amming mor produsere mer melk.

Eggeplommer

En annen god kilde til vitamin H er eggeplommer. Yolks er også lastet med protein og andre næringsstoffer. Ikke forbruke eggeplommer rå grunn av faren for salmonella forgiftning. Du kan koke eller scramble eggene. Cooking eggeplommer vil ikke ødelegge den verdifulle næringsstoffer som finnes på innsiden.

Beans

Beans er en stor kilde til vitamin H og protein. Hvis du er vegetarianer, spiser bønner er en fin måte å få proteiner kroppen din trenger. Spise rå bønner er det beste alternativet, fordi rå bønner (un kokt) inneholder høyere nivåer av næringsstoffer. Bønner som inneholder de høyeste nivåene av biotin er kidneybønner og garbonzo bønner.

Raw Dark Chocolate

Raw mørk sjokolade som ikke har vært behandlet inneholder svært høy kilder til vitamin A, C, E og vitamin H, bare for å nevne noen. Raw mørk sjokolade med et svært høyt kakaoinnhold er best fordi den inneholder alle levende enzymer og næringsstoffer. Når sjokoladen er oppvarmet og behandlet, mister det mange næringsstoffer gjennom produksjonsprosessen.

Mandler

Mandler er en utmerket kilde til vitamin H. mandler kan spises rå, og kombinert med mange andre matvarer som salater, kylling eller andre retter. Du kan også kjøpe rå mandel melk. I tillegg, mandler har kalsium og andre næringsstoffer i dem.

Bananas

Bananer er en annen stor kilde til biotin. Bananas gjøre stor frokost mat, og de passer godt sammen med andre frukter når det kombineres i en shake. Spise en banan per dag vil gi kroppen din en god dose av vitamin H.


Previous:nothing Next:normale nivåer av B12

Relaterte artikler


 • den mest effektive appetitt suppressant
 • er hyllebær giftig?
 • proteinrik mat valg for vekttap
 • hvordan å boikotte Whole Foods Market
 • flat mage diett plan
 • oppnåelig vekttap
 • hvordan du gjør en tre dagers diett
 • den ultrametabolism kosthold
 • matvarer som er svært høy i jern
 • type 2 diabetes diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com