kokosolje farer

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-01-04
Kokos olje, en gang skydd for sin tilknytning til hjertesykdom, begynte nyter en renessanse rundt 2005. Forfatterne hevdet det et vekttap magic bullet og til og med en sykdom kur. Den hype, men kan være farlig for helsen din

Du trenger:. .
Frukter
grønnsaker.

Mettet fett

Kokosolje inneholder ikke transfett eller kosttilskudd kolesterol. Men det er ekstremt høy i mettet fett, som American Heart Association navnene de ledende bidragsyter til høyt kolesterolinnhold i blodet, selv en klar risikofaktor for hjertesykdom. (Se Referanser 1)

Fad dietter

Single-ingrediensen dietter oppfordrer dieters til overstadig unhealthily på den nyeste universalmiddel. Kokosolje er godartet nok i moderate mengder som en del av et balansert, fettfattig kosthold. Men forhandlere av Nutiva økologisk Extra Virgin Coconut Oil, kaller det "en av de mest sunn super mat i verden," anbefaler tre spiseskjeer av produktet daglig. Dette representerer alene en mettet fett inntak av 189% av FDA anbefalt daglig dose. (Se Referanser 2)

Bad Science

Krav gjort om kokosnøttolje overdrive konkrete studier funn inn ubegrunnet konklusjoner. For eksempel kan noen hevde at laurinsyre hentet fra kokosnøttolje kurere AIDS. Men ifølge den kanadiske AIDS Treatment Information Exchange, hva studier viser faktisk at monolaurin (en form for laurinsyre) angrep herpes simplex virus, cytomegalovirus og HIV i reagensglasset miljøet. Ingen studier av effekter av laurinsyre på faktisk AIDS lider har blitt dokumentert. (Se Referanser 3)

Interessekonflikt

Det største arrangører av kokos olje har en tendens til å være forhandlere av kokos olje diett produkter. For eksempel, linker Dr. Mercola's "Truth About Coconut Oil" artikkelen direkte til et salg side for Fresh Shores Extra Virgin Coconut Oil. Litteratur posisjonert for å drive forbrukerne mot spesifikke produkter bør vurderes markedsføring, ikke ernæringsvitenskap.

Illegal Krav

Mange markedsføring påstander om kokos olje er ikke bare støttes av vitenskapelige studier, men er ut-og-ut ulovlig. Enkelte terapeutisk hevder føre et produkt skal klassifiseres som et legemiddel, og dermed holdt til strengere juridiske standarder for sikkerhet, merking og markedsføring i henhold til Federal Food, Drug and Cosmetic Act. Når en nettside gjør slike påstander, men ikke oppfyller disse standardene, utsteder FDA dem en advarsel brev. Du kan se hvilke bedrifter mottatt slike brev-og hvis krav bør derfor gis sunn skepsis-i FDA's Cyber Letters database.


Previous:nothing Next:høy-alkalisk mat diett

Relaterte artikler


 • hjemmelaget appetitt suppressants
 • den beste maten for raskt vekttap
 • South Beach fase 1 kosthold
 • lymfe detox diett
 • pilates rehabilitering øvelser
 • planlegger å hoppe starte en diett
 • tips og triks for å miste vekt raskt
 • naturlige måter å øke hastigheten på stoffskiftet
 • sukkerfri godteri ernæringsmessige fakta
 • hvor mange kalorier har du tenkt å ha?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com