kolesterol reduksjon kosttilskudd

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-01-17
Høyt kolesterol er en indikasjon på at du kan være mer utsatt for hjertesykdom og en rekke andre problemer. Visse medisiner vil hjelpe deg å senke kolesterolet, men medisiner alene vil ikke pleie deg tilbake til helse. Du må ta mer vitaminer, urter og mineraler i kostholdet ditt. Du må også gjøre noen endringer i livet ditt. Rådfør deg med legen din om eventuelle nye tilskudd du velger å ta

Vitaminer og mineraler

Ta niacin å senke både den totale kolesterolnivå og LDL (dårlig kolesterol) nivåer. Start med 100 mg daglig, og i løpet av et par uker jobbe deg opp til 1 til 2 g tre ganger om dagen. Vitamin C kan øke HDL (godt kolesterol) nivåer i kombinasjon med frukt og grønnsaker som er rike på pektin (som tomater og poteter). Ta 1 g vitamin C per dag. 500 internasjonale enheter per dag av vitamin E kan også øke HDL kolesterolet. Kalsium senker total kolesterol når det tas i 1 eller 2 g per dag doser.

Urter og kosttilskudd

Red gjær ris og gugulipid kan senke kolesterolet, men du bør ikke bruke dem i kombinasjon med reseptbelagte medisiner. Hvis du tar reseptbelagte medisiner, kan du bruke hvitløk i en lignende effekt. Ta to 600-mg kapsler med rød gjær ris per dag, 25 mg gugulipids tre ganger om dagen, og 400 mg hvitløk per dag. Pysllium er en god kilde til fiber og kan bidra til å redusere kolesterolnivået. En generell økning i fiber generelt kan også forbedre kolesterolet. Ta 1 ss. av pysllium pulver oppløst i vann eller juice to ganger per dag. Spirulina, en proteinrik form av alger, kan redusere total-og LDL nivåer av kolesterol når syv 200-mg tabletter tas etter hvert måltid. Du kan bruke sitrongress olje liberalt i mat til lavere totale kolesterolnivået. Den matolje stopper kolesterol fra å fullføre avgjørende enzymreaksjoner. Tar 1 /4 oz. av aktivt kull tre ganger daglig i fire uker har hatt gode resultater i å senke LDL nivået. Den festes til kolesterol molekyler og evakuerer dem fra kroppen.

Beyond Supplements

Ekstra ikke vil gjøre nok for deg hvis kroppen din er i dårlig helse. Å miste vekt har en umiddelbar positiv effekt på kolesterolnivået, som gjør avtagende mettet og trans fett i kosten. Spise mer frukt, bønner, havrekli og gulrøtter, og kutte ut fett kjøtt og egg kan endre kolesterol til det bedre i løpet av bare en måned eller to. Legg til mer avslapning for dagen med meditasjon, yoga eller tai chi, og kutt kaffe, tobakk og alkohol ut for å gjøre en drastisk endring. Ved å kombinere disse viktige kosttilskudd med endringer i livsstilen din, vil du finne deg selv på veien til et sunnere kolesterolnivå.


Previous:nothing Next:er en spesiell k kosthold sunt?

Relaterte artikler


 • hvordan å behandle høyt kolesterol
 • flytende diett farer
 • hvordan gjøre sunne valg på en salatbar
 • The South Beach Diet i filipino stil
 • den beste måten å miste lår vekt
 • hvordan å bekjempe betennelser med kosthold
 • hva maten inneholder det høyeste beløpet av jern?
 • farene ved å være undervektig
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • lymfe detox diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com