kosterone roids bivirkninger

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-01-30
Kosterone Roids er et anabole steroid supplement brukes for å øke testosteron og muskelvekst hos sine brukere. Som med alle anabole steroider, er det en rekke bivirkninger som kan forårsakes ved bruk

Hemming av naturlige hormoner

Hemming av naturlige hormoner er den vanligste bivirkningen av steroider. Når du får i deg en utenforstående kilde av hormoner i kroppen, sender den en melding til endokrine system at det ikke lenger behov for å produsere den. Kroppen din gjør dette for å forbli i en likevekt tilstand og ønsker ikke å produsere for mye av en kjemisk. Når steroider er stoppet, kroppen ikke lenger produserer nok av det spesielle hormonet, forlate kroppen uten vitale hormoner den trenger for å holde seg på homeostase.

Leverskader

Anabole steroider passerer gjennom leveren når blir behandlet av de kroppen, forlater muligheten for at gjentatt steroider kan føre til leverskade. Når noe blir behandlet av leveren, er det brutt ned av enzymer og senere gått inn i blodet. Steroider føre leverenzymer å bli forhøyet etter at de er ferdig bryte det ned --- slutt, kan dette føre til langsiktige skader.

Gynocomastia

Gynocomastia viser til feminisering av brystvev og utvikling av kvinnelige bryst egenskaper, en bivirkning som er vanlig ved bruk av anabole steroider. I tillegg til å øke testosteronnivået, steroider også øke østrogennivået i sine brukere til å motvirke tilstrømningen av hormoner blir inntatt. Dette overskuddet østrogen finner sin vei inn i brystvevet av brukeren og binder seg til vev som allerede er der, fører til en økning av fettvev. Felles indikatorer på gynocomastia er kløende brystvorter og smerter i brystet. Avslutt steroider når noen av disse symptomene blir tilstede.

"Roid Rage"

Økt aggresjon, mer kjent som "roid raseri," er en vanlig bivirkning av steroider. Dette er vanligvis tilskrevet den forhøyede nivåer av testosteron i kroppen og kan føre til økt vold og til og med psykose. Det er viktig å merke seg at personligheten til den enkelte spiller en nøkkelrolle i om disse symptomene vedvarer. Hvis den enkelte allerede er utsatt for aggresjon og voldelig atferd, vil steroider trolig øke disse egenskapene. Motsatt kan de med mer passive personligheter ikke oppleve økt aggresjon i det hele tatt.

Reproduktiv Problemer

Det er flere reproduktive problemer som kan oppstå som følge av økte nivåer av testosteron til stede ved bruk av steroider. Disse inkluderer prostataforstørrelse, krymping av testikler og sterilitet. Det er viktig å merke seg at mange av disse problemene bare oppstår etter langvarig steroid bruk.

Advarsel

Det er videre viktig å innse at disse bivirkningene kommer som et resultat av å bruke noen anabole steroider, ikke bare Kosterone Roids. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, må du søke hjelp av en medisinsk faglig umiddelbart.


Previous:nothing Next:ernæring tips for å hjelpe med psoriasis

Relaterte artikler


 • hvordan å miste vekt og komme i form fort
 • lav-sukker dietter barna vil like
 • postpartum diett plan
 • matvarer som øker kolesterolet gode
 • linfrø effekter
 • om grønn te vekttap
 • hvordan å gå ned i vekt ved å endre kosthold og gåing
 • hvordan å piske opp en enkel, deilig kylling pasta for fire
 • oppskrifter for livet etter vekttap kirurgi
 • 7-dagers diabetiker måltid plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com