lav carb diett vs kalori telling

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-01-18
Opptelling karbohydrater og telle kalorier er to forskjellige ting helt. Mens begrense carb inntaket ikke gir deg en lisens til å spise så mye du vil, betyr det vanligvis at du kan spise mer enn hvis du var å holde et tett øye med kalorier. På den annen side, folk som teller kalorier er mer sannsynlig å nyte en frukt på jevnlig basis. Poenget er at det er fordeler og ulemper til begge typer dietter

Pros av Low-Carb

Low-carb dietter vektlegger proteiner, med den grunnleggende ideen om at protein kjemper fett i kroppen, mens karbohydrater hemme en slik prosess. Denne teorien kan dieters å ikke bekymre deg for hvor mange kalorier de spiser med hvert måltid, noe som gir dem frihet til å velge mellom høy-protein matvarer som egg, kjøtt, fisk og til og med fett som smør, fløte og majones. Faktisk er nesten alle fett tillatt på low-carb diett.

Ulemper av Low-Carb

Tilhengere av en lav-carb Planen må gi opp tradisjonelle stifter av en daglig diett som brød, pasta og kornprodukter , samt søtsaker og sukker av alle slag. De fleste frukter er ikke tillatt i tidlige faser av de fleste lav-carb dietter, er heller ikke stivelsesholdige valg som poteter, gulrøtter, erter eller mais. Dette sterkt begrenser mat du kan spise.

Pros av Calorie Counting

I motsetning til høy-protein dietter, lav-kalori planer tillater tilhengere til å velge fra et bredt utvalg av gjenstander, forutsatt at de er lave i kalorier og fett. Folk som velger en lav-cal kosthold har også mange planer som å velge mellom. De kan konsumere noe, men frukt, grønnsaker og fisk i en uke, deretter blande den opp og spiser litt utenfor brød og pasta neste uke. Og "lav-kalori" trenger ikke å bety "sult. " Det betyr bare å spise mindre, sunnere lav-cal måltider gjennom dagen.

Ulemper av Calorie Counting

Avhengig av hvor mange kalorier du vil kutte, kan du planlegge på å være i alle fall litt sulten på en lav- kaloriinntak. Det er spesielt i de tidlige fasene, når du er kroppen justerer seg til mangler det "full" følelse levert av kalorier og fett. Disipler av lav-kalori planer også må også passe på å kutte ned på kalorier uten å frata seg av viktige vitaminer og mineraler.

tungtveiende spørsmål

Inntil en gang rundt begynnelsen av 1990, anbefalte ernæringseksperter en diett som besto av tre måltider om dagen-frokost, lunsj og middag, med kanskje en lett snacks eller dessert på slutten av dagen. At teorien har endret seg, men som det er nå antatt den beste dietten består av fire til seks mindre sunne måltider per dag. Den gode nyheten er, folk på enten lav-carb eller lav-kalori diett kan følge en slik plan. Det er ingen faste bevis på at man er bedre enn den andre. Sannheten er, begge kan være nyttig og hjelpe vekttap hvis de følges ordentlig.


Previous:nothing Next:rask detox prosedyrer

Relaterte artikler


 • kolon rensing diett planer
 • typer South Beach fase 1 desserter
 • ernæringsmessig måltid planer for idrettsutøvere
 • helhetlig matvarer for å bidra til lavere Kolesterol
 • hvor mye protein trenger fisk?
 • hvordan sonen kosthold
 • hvordan å miste opp til 10 + pounds i 2 uker
 • kokosolje farer
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av macadamia nøtteolje
 • mat kombinasjon for vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com