lavt kolesterol lunsj matvarer

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-01-13
Endre en diett fra høy til lav kolesterol er en enkel måte å redusere risikoen for hjertesykdom. Redusere det daglige inntaket av mettet og flerumettet fett som finnes i matvarer som kjøtt og meieriprodukter er en enkel måte å starte redusere kolesterolet

Frukt, grønnsaker og korn

Frukt og grønnsaker ikke inneholder kolesterol, så er et godt utgangspunkt for enhver lavt kolesterol diett . Frukt og grønnsaker er et enkelt tillegg til en lunsj som visse frukter og grønnsaker kan spises enten på farten eller hjemme som en finger mat. Gulrot pinner, stangselleri, druer, eple skiver og bananer er alle lett tilgjengelig som lunsj mat. Pommes frites stekt i olje er også usunn og bør unngås, en erstatning mulighet vil være en bakt potet
Bytte hvitt brød eller rundstykker er en enkel måte å redusere kolesterol. . Legge hele korn eller hele hvete brød til en lunsj meny er en enkel måte å legge til mer korn med ulike brød som hvete, rug og Pumpernickel. Andre alternativer som pitabrød eller myke tortillas kan legge variasjon til en lunsj kosthold. Legge kokt brun ris i stedet for hvit er en sterk lavt kolesterol alternativet.

Fisk, bør Kjøtt og Sauser

Canned fisk i olje unngås for et lavt kolesterol lunsj, i stedet hermetisert fisk i vann er et bedre alternativ. Fisk som tunfisk kan legges til en salat bestående av frukter og nøtter som druer og cashewnøtter. Lunsj kjøttpålegg som pepperoni, salami og bologna bør også byttes ut med magert lunsj kjøttpålegg som kalkun, kylling og skinke. En annen populær lunsj elementet er en hot dog, noe som kan bli erstattet av en lav fett alternativ.
Unngå majones av alle slag, inkludert fettfattig versjon, er viktig i et lavt kolesterol lunsj. I stedet er italiensk dressing eller olivenolje et godt alternativ for dressing salater. Pasta sauser bør være vegetabilsk og serveres over hele korn pasta for å lage et lavt kolesterol lunsj.

Snacks

Unngå snacks som potetgull, mais chips og smurte popcorn. Velg magre alternativer, for eksempel pretzels eller vanlig, unbuttered popcorn.
Cookies er en kilde til kolesterol som lett kan erstattes med sunnere alternativer som fig barer, snaps ingefær og molasses cookies. Visse crackere er lavt kolesterol, inkludert dyr, Graham, brus og saltet kjeks.


Previous:nothing Next:matvarer for å redusere høyt kolesterol

Relaterte artikler


 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • vekttap mat for kvinner
 • Seneca indian rensing kosthold
 • ernæring for nyrer
 • induksjonsfasen av lav carb diett
 • hvordan å gå ned i vekt uten å gi opp maten du elsker
 • vekttap kosttilskudd som fungerer fort
 • den beste måten å bli kvitt magefett
 • hva urter er godt å hjelpe slutte å røyke?
 • mat å spise for mer energi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com