mat for en sunn prostata

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-01-29
Prostatakreft er en av de viktigste årsakene til død hos menn over 50 år, skape om lag 300. 000 nye tilfeller hvert år, og forårsaker nesten 35 000 dødsfall, ifølge funksjonshemmede-world. com. Disse tallene stiger stadig. Utover å ha sjekket prostata regelmessig når du er over 50 år, kan et sunt kosthold hjelper avverge prostatakreft eller holde den i å spre seg. Det er enda viktigere for yngre menn å kjenne disse kosttilskudd fakta, som et sunt kosthold gjennom en manns liv vil holde prostatakreft fra å få et fotfeste eller bli et dødelig problem i fremtiden. Disse matvarer vil ikke bare beskytte mot prostatakreft, men gjør kroppen din sunnere samlede

Beans

Beans -. Som svart, pinto, rød og nyre-er utrolig høy i fiber, som hjelper til å skylle overskytende testosteron fra systemet, som en oppbygging av som hormon kan oppmuntre til dannelse av kreft celler. Disse belgfrukter inneholder også en stor mengde Inositol pentakisphosphate, en kjent kreft-bekjempelse kjemisk.

Lykopen-Rich Foods

Tomater, vannmelon og rosa grapefrukt er alle lykopen-rik mat som har vært forbundet med redusert forekomst av prostatakreft. Ifølge studier fra Harvard School of Public Health, har menn som konsekvent spiser lykopen-rik mat kutter kreft rom med en tredjedel.

All About Orange

Sweet poteter, gulrøtter og cantaloupes er matvarer som er rike på beta-karoten, som øker immunforsvaret og selvsagt hjelper å holde kreft, blant andre lidelser, i sjakk. Det gir også dem deres oransje farge, og de fleste ting som er naturlig oransje gjøre deg sunnere.

Cruciferous Grønnsaker

Brokkoli, grønnkål og blomkål, blant annet cruciferous typer grønnsaker, er rike på suplorophane, som er en phytochemical at både bekjemper kreft og rids kroppen av testosteron og andre hormoner som fører til dannelse av kreft. Dampet cruciferous grønnsaker, med hvitløk-en annen god mat som inneholder svovelforbindelser som menigheter av kreftfremkallende stoffer-gjør en utmerket rett.

Soy Milk

Soya og ris melk er et sunt alternativ til kumelk, som har vært kjent for å øke risikoen forbundet med prostatakreft. Ifølge to store studier ved Harvard, menn som kutter melkeprodukter inntak eller unngås dem alle sammen kutter kreftrisikoen med 25 til 40 prosent. Prøv å bruke soyamelk for korn eller soya ost for smørbrød, som sunnere substitutter.


Previous:nothing Next:kosthold for høyt kalium og høyt kolesterol pasienter

Relaterte artikler


 • vekttap effekter av kanel
 • hvordan å forberede for å utøve psykisk
 • hvordan å gå ned i vekt ved å bo hydrated
 • Hva er de helsemessige fordelene av bygg pulver?
 • Hva gjør tranebær juice?
 • den beste dietten for hurtig vekttap
 • ultra-enkel diett plan
 • mat at lavere triglyserider og kolesterol
 • gjør linfrøolje reduserer kolesterol?
 • hvordan du kan vinne Ardennerslaget
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com