mat kombinere og vekttap

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-01-22
Flere dietter i dag avhengige av en bestemt kombinasjon av mat for raskt vekttap. The Zone Diet, for eksempel anbefaler 30 prosent hver av fett og protein og 40 prosent "gode" karbohydrater. Selv for de som ikke på Zone dietten, vil de fleste eksperter enige om at det er visse matvarer grupper som bør være del av et sunt kosthold, noe som kan hjelpe deg å slippe pounds raskt og sikkert. En godt avrundet diett av protein, frukt og grønnsaker og helkorn er en god kombinasjon for vekttap

Protein

Lean proteiner som kylling, magert kjøtt, egg hvite, bønner og visse typer fisk er bra for vekttap fordi de hjelper bygge muskelmasse --- jo mer muskler du har, jo høyere stoffskiftet. Også holde proteiner deg følelsen fyldigere lenger fordi de fordøye sakte. Selv proteiner med noen typer fett i dem, som for eksempel nøtter og visse typer fisk kan være veldig bra for vekttap av samme grunner magre proteiner er, med den ekstra fordelen av 3s Omega, som studier viser fart stoffskiftet og er god for hjerte-og hjernefunksjon.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker er et annet viktig aspekt ved en kombinasjon vekttap diett. De inneholder en stor mengde fiber, som i likhet med protein, hjelper deg til å føle fyldigere lenger. Fiber regulerer også insulin nivåer fordi den ikke forårsaker en topp i blodsukkeret, og dermed holde stoffskiftet i rute. Noen av de beste frukt og grønnsaker for vekttap er grønnkål, bær, granatepler, epler, avokado (som inneholder sunt fett) og chiles, som inneholder capsaicin, en ingrediens som øker pulsen og gir raskere stoffskifte.

helkorn

Hele korn er et annet kraftig vekttap mat som er også spekket med fiber. I tillegg til å være fylling og ikke forårsaker en økning i insulin nivåer (som kan føre til vektøkning), er løselig fiber tenkt å faktisk hindre at fettet blir absorbert i kroppen under fordøyelsen. Ved kjøp av hele korn brød, se etter "Whole Wheat" i ingredienslisten heller enn "Beriket hvetemel. " Andre gode hele korn inneholder quinoa, havre og bokhvete.


Previous:nothing Next:kid-friendly sunn snacks

Relaterte artikler


 • måter å få en flat mage
 • naturlig diuretika mat rettsmidler
 • raske vekttap teknikker
 • den beste svangerskapsdiabetes måltid plan
 • hvordan man skal fremme kirkens medlemmer helse
 • rask detox prosedyrer
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av fullkorn popcorn
 • å spise 12 super mat
 • mat som inneholder ølgjær
 • hvordan å drikke en grønn te kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com