matvarer for å redusere høyt kolesterol

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-01-13
Kolesterol er et hvitt stoff som finnes i animalske kjøtt som er behandlet av leveren og er viktig som en del av cellemembranene og en forløper til steroid hormoner, ifølge Free Dictionary. com 's definisjon av kolesterol. Tre komponenter i matvarer bidrar til å senke denne skadelig stoff som kalles kolesterol, og de er løselig fiber, isoflavoner og Omega-3 fettsyrer

Løselig Fiber

Mat rik på løselig fiber bidrar til å redusere lav tetthet lipid nivåer i blodet. Lav tetthet lipider (LDL) er de "dårlige kolesterolet" som finnes i blodet ditt. Matvarer som er rik på løselig fiber inneholder havregryn, nyre bønner, epler, svisker, bygg og pærer. Den løselig fiber arbeider for å redusere absorpsjonen av LDL-tallet av tarmene. Ifølge Mayo Clinic, reduserer 10 g av løselig fiber per dag LDL nivåer som er i blodet ditt. Dette tilsvarer 1 /2 kopp med havregryn, 1 kopp kidneybønner, 5 oz. av svisker eller 2 store, 3 3 /4 diameter epler. Forresten, pektin inne i eplet, snarere enn huden er hvor løselig fiber ligger.

Isoflavoner

Isoflavoner er et phytoøstrogen, som er en plante-basert hormon som opptrer som menneskelige østrogen i kroppen. Disse photoestrogens reduserer LDL-kolesterolet og øker det gode kolesterolet kalles high-density lipider (HDL) i blodet. Matvarer som inneholder dette stoffet er en del av legume familien, som inkluderer soyabønner, kikerter, alfalfa, kudzu (en asiatisk vine med stivelsesrik røtter), peanøtter og Fava bønner. Disse isoflavoner bidra til å opprettholde nerve cellevekst i hjernen, noe som bidrar til å opprettholde hjernens funksjon. Isoflavoner også hjelpe bein vokser.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer reduserer blodtrykket, reduserer risikoen for blodpropp, reduserer LDL i blodet og øke HDL i blodet. Den høye tettheten lipider er ansvarlig for å fjerne den lave tetthet lipider fra blodet ved å eskortere dem til leveren. Omega-3 fettsyrer finnes i fet fisk som laks, makrell, sild, Bluefish, Albacore tunfisk, sardiner og ansjos. Omega-3 fettsyrer finnes også i planter som bakken linfrø, valnøtter, soyabønner, butternuts og rapsolje.

Andre nyttige Foods

Kanel bidrar også redusere lav tetthet lipid nivåer i blodet og triglyserider i blodet, som er en type blod sukker. En studie ble utført av Universitetet i Pakistan for å støtte denne uttalelsen, som indikerer at å ta 1 3 /4 ts. av kanel om dagen i 40 dager reduserte triglyserid nivåer opp til 30 prosent og senket LDL nivåer opp til 26 prosent. Hvitløk og oljen som er funnet i brun ris er også funnet å senke kolesterolet.


Previous:nothing Next:Candida rens: mat å spise

Relaterte artikler


 • hvordan du kjøper hoodia gordonii
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • den beste dietten for cluster hodepine
 • urte vekttap planer
 • høyt LDL kolesterol diett tips
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av hydroponically dyrket mat
 • hvor mye økologisk grønn te å drikke for å miste vekt
 • lav kalori protein diett
 • hvordan å kutte kalorier raskt
 • hva er noen no carb snacks?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com