økologisk detox diett

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-01-19
Mange av maten vi spiser i dag har vært behandlet i kjemikalier og plantevernmidler. Det har blitt populært for sent å prøve å avgifte kroppen vår av kjemikaliene vi har tatt i fra mat og fra vårt miljø. Ved å spise bare 100 prosent økologisk mat (de fleste av dem rå) for en måned, kan du begynne å kvitte kroppen med dens skadelige giftstoffer. Kontakt lege før du endrer kostholdet drastisk

Hva Fjern

Det er en god ide å starte økologisk avgiftning diett ved sakte men sikkert fjerne noen av de mer skadelig og giftig mat fra deit din. (Hvis du ønsker å hoppe rett i, hopper du til punkt to. ) Begynn med å kutte ut mat som rødt kjøtt, stekt mat, brus, fett og pasta. Hvis du spiser disse opp rett før den første dagen av detox din kan du oppleve noen store avføring, så det er best å fjerne disse ut av systemet en uke eller to på forhånd. Også nyttig å lindre noen av bivirkningene av avrusning er å kutte ut alkohol, koffein og raffinert sukker. Ved å fjerne disse mat og drikke tidlig, kan du unngå noen av tretthet, kroppslukt, flere avføring og hodepine som ledsager en organisk detox diett. Det kan også være nyttig å starte detox løpet av en lang helg eller en ferie.

Ting å spise

Bli kjent med din nærmeste lokale økologisk mat butikken, da disse er de produktene du vil være mest innkjøp. Denne dietten er om deg og hva du er mest sannsynlig til å holde på i 30 dager eller mer. Kjøp din favoritt frukt og grønnsaker i overflod. For eksempel kan du fylle opp med økologisk Gala epler, økologiske rå mandler og organiske gulrøtter. Har din favoritt frukt, grønnsaker og nøtter som snacks enten eller hovedmåltider å holde deg fra avvik av dietten. Pakke opp et par Ziploc poser som kombinerer små porsjoner av disse matvarene og holde dem for hånden i tilfelle du føler behov for å snack.

Salater kan være den mest fylle måltider på denne planen, så kjøp masse salat materialer som økologisk salat, blomkål, brokkoli, hvitløk, løk og rødbeter. I stedet for å kjøpe salat dressing, bruk økologisk sitronsaft, havsalt eller eple cider eddik for krydder. Du kan spise så mange frukter og grønnsaker som du ønsker, så lager du kjøleskapet til randen med økologisk ananas, pære, rosenkål eller andre frukter eller grønnsaker som du liker. Du kan lett supplere din diett med noen økologiske oster, kjøtt og belgfrukter, men du bør holde 80 prosent av inntaket som rå, ubehandlet grønnsaker, frukt og nøtter.

A Recipe

Her er en oppskrift for Winter Organic Salat med Pears, pinjekjerner og Ricotta Salata. Alle ingrediensene til salaten skal være økologisk. For dressing trenger du 1 ss. champagne eddik, 1 hakket sjalottløk, 1 ss. sennep, 1 ss. av sitronsaft, 3 ss. av olivenolje og salt og pepper. For salaten trenger du 4 kopper vasket og tørket mesclun greens, to fast modne pærer, 1 kopp ristede pinjekjerner, og 3 til 4 oz. ricotta Salata. Visp alle ingrediensene til dressing emulgerte, bortsett fra olje, salt og pepper, og deretter sakte legge disse ingrediensene. Skjær pærene i tynne skiver, barbering av ricotta Salata i salaten, tilsett nøtter og lett pels salat i dressing. Dette er en stor lunsj eller middag for den nye økologiske detox diett.


Previous:nothing Next:matvarer som øker kolesterolet gode

Relaterte artikler


 • hvordan bruke hvitløk for et sunt hjerte
 • er kalsiumklorid sunn i mat?
 • kilder til korall kalsium
 • kosttilskudd for å støtte vekttap
 • ekstreme vekttap diett
 • hvordan man skal fremme kirkens medlemmer helse
 • kosthold og blodtype
 • dietter for kreft i hjernen
 • LiPo oppløse behandling
 • å spise en flexitarian kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com