om T-banen sunt kosthold plan

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-01-04
T-bane restaurant fikk anerkjennelse som et sunt alternativ til fast food når fast kunde Jared Fogle sa han mistet en betydelig mengde vekt i en historie i "USA Today. " Siden da har Fogle blitt kjedens talsmann, dele sin historie og hovedrollen i reklamefilmer. Selv metrostasjon ikke tilbyr en offisiell vekttap plan, har det nok sunne valg til å gi andre mulighet til å følge en Subway-bare kosthold. Bare spør Jared Fogle

Du trenger:.
Frukt
grønnsaker.

Starte dag på T-bane

Inntil nylig, de fleste Subway-restauranter bare tilbudt lunsj menyer, åpning på 11 a. m. eller senere. Kjeden tilbyr nå frokost omelett smørbrød. Men alle som ønsker å holde seg til en lav-fett, lav-kalori plan bør gjøre et annet valg i morgen, som de fleste av omelett smørbrød inneholde minst 400 kalorier, og ikke mindre enn 7 fett gram per porsjon. På den lyse siden, tilbyr de fleste T-baner også sunne valg for å starte dagen, inkludert lav-fett yoghurt og skiver epler.

Lucky på Lunsj

Kanskje det beste med å følge en diett med bare metrostasjon mat er antall av tilgjengelige alternativer-fra et bredt utvalg av 6-tommers smørbrød som består av mindre enn 6 gram fett, å brytes til salater til supper. Lunsj kan bestå av en 6-tommers skinke sub med salat, tomat og løk, en side av eple skiver og enten en diett cola eller vann. Tilsett honning sennep dressing til sandwich og dette måltidet fortsatt kommer inn på mindre enn 5 gram fett og rundt 310 kalorier.

Ta en matbit

Siden de fleste ernæringseksperter anbefaler å spise alt fra fire til seks mindre måltider per dag for optimal helse og vekttap, kan disipler av metrostasjon kosthold vil ha en annen fettfattig yoghurt eller pakke med eple skiver et par timer etter lunsj for å komplettere sine større måltider. Også en servering av stekt kylling noodle soup inneholder kun 80 kalorier og fett 2 gram.

Drive-Thru Middag

Ifølge metrostasjon nettsiden, en av Fogle's favoritter er Sweet Onion Chicken Teriyaki sandwich. Det er også et fornuftig valg for middag, som en 6-tommers sub inneholder bare 380 kalorier og 4,5 gram fett. Legg til en servering av minestronesuppe suppe (90 kalorier, 1 gram fett) og du bare kan være i stand til å kaste i en pose Lay's bakt potet chips (130 kalorier, fett 2 gram) uten dårlig samvittighet.

Vurderer Kostnader

Selv om fordelene ved å følge en metrostasjon kosthold inkluderer det faktum at noen andre mat for deg og subs er typisk gjøres raskt, er en åpenbar ulempe bekostning. Med hver 6-tommers sub koster i $ 3-serien, kan en metrostasjon diett bli kostbar. Spesielt når du tenker at du kunne lage en tilsvarende sub hjemme i ca 50 cent. Men kostnadene til side, kan en metrostasjon diett faktisk hjelpe deg å miste vekt uten å føle som om du er frata deg.


Previous:nothing Next:den beste kilden til vitamin B

Relaterte artikler


 • hvordan du gjør en rå diett
 • fysioterapi øvelser og artroskopisk kirurgi kneet
 • vegetabilsk kosthold
 • hvordan du gjør en tre dagers diett
 • postpartum diett plan
 • rimelige måter å miste vekt raskt uten piller
 • den beste vekttap patcher
 • MUFA diett plan
 • hva betyr phentermine se ut?
 • ukentlig vekttap spising plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com