primal forsvar ingredienser

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-01-20
Vårt fordøyelsessystem inneholder både nyttige og skadelige mikroorganismer. Den gode mikroflora hjelpe immunforsvaret gjør jobben sin, og også støtte fordøyelsen. Probiotika som Primal Defense bidra til å opprettholde en sunn balanse av gunstige mikroorganismer i vår fordøyelseskanal og dermed fremme helse. Primal Defense er tilgjengelig i fire forskjellige formler

Primal Defense funksjoner

Primal Defense er en kvalitet linje av probiotiske produkter laget av kosttilskudd selskapet Garden of Life. The Primal Defense linje inneholder en blanding av ulike arter av probiotiske mikroorganismer. Antallet probiotika arter varierer fra fire til 13, avhengig av formelen.

Primal Defense caplets

I tillegg til de probiotiske blanding, Primal Defense kapsler inneholder en liten mengde protein (vanligvis ca 2 prosent av den anbefalte daglige verdi, eller RDV), 4 prosent av RDV for kalsium og 13 prosent av RDV for jern fra plantematerialet i om lag 285 milligram av plante-baserte mineraler. De probiotiske blandingen inneholder også bygg gress og havre gress. Primal Defense inneholder følgende blanding av probiotika:
Lactobacillus plantarum
Bacillus subtilis
Lactobacillus brevis
Bifidobacterium breve
Bifidobacterium bifidum
Lactobacillus paracasei
Lactobacillus salivarius
Lactobacillus casei
Bifidobacterium lactis
Bifidobacterium Longum
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus rhamnosus

Primal Defense Powder

Pulveret Formelen kan bli blandet inn i drinker eller kald mat, inneholder 13 prosent av RDV for jern fra plantematerialet i om lag 285 milligram av plante-baserte mineraler, men det inneholder ingen kalsium. Den probiotiske blanding er den samme som i kapsler

Primal Defense Ultra

The Ultra formelen er i kapselform,. Mens ligner på pulver, har det en ekstra probiotiske heter Saccharomyces boulardii. Garden of Life sier den ekstra probiotiske nærer tarmslimhinnen celler, noe som legger ekstra støtte til tarmfunksjonen og kroppens immunsystem.

Primal Defense Kids

Primal Defense Kids er et pulver formel som inneholder fire arter av gunstige probiotiske kulturer : Saccharomyces boulardii, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium Infantis og Bifidobacterium Longum. Denne formelen inneholder også økologisk banan og 900 milligram av inulin, en mildt søt fiber. Primal Defense Kids inneholder ikke lagt til protein eller kalsium.

Hvordan er Primal Defense forskjellig fra andre Probiotika?

Garden of Life hevder sin probiotiske formelen er den eneste som inneholder 12 arter av mikroorganismer. Forskjellen, ifølge produsenten, er at Primal Defense bruker en proprietær gjæringsprosess å gjøre næringsstoffer mer nyttig for kroppen. Ingrediensene er formulert på troen på at en god probiotiske bør ikke være basert bare på antall probiotika, men også på deres evne til å tåle tøffe forhold i fordøyelseskanalen som magesyre og galle. I tillegg inneholder Primal Defense naturlig forekommende stoffer som fungerer som prebiotika, en annen viktig form for fordøyelses flora som hjelpemidler i fordøyelsen.


Previous:nothing Next:blodtype o diett anbefalinger

Relaterte artikler


 • do Pinto bønner øker blodsukkernivået?
 • hvordan å implementere en enkel vekttap plan
 • frukt fiber kosthold
 • å spise sunt og holde seg mett lenger
 • hvordan å få tankene bort cravings
 • hvordan kan jeg få fastere hud etter vekttap?
 • høyt kolesterol behandling kosthold
 • den ultrametabolism kosthold
 • 1200-1500 kaloriinntak
 • fordelene av mini-måltider for vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com