rask detox prosedyrer

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-01-18
Opiat avhengighet er et økende problem over hele verden. Morfin, opium og heroin er vanskelig å slutte fordi opiater i narkotika selv feste til kroppen raskt. En populær ny metode for behandling av opiatavhengighet er rask narkotika detox. Advokatene hevder at den kan kurere en fysisk avhengighet i ett sykehus besøk

Pre-Treatment

Det er viktig å være skjermet før behandlingen. Hvis du ikke er vist, kan du finne ut for sent at du ikke var frisk nok for prosedyren. Screening er også nødvendig å se hvilke konkrete behandling vil bli brukt og hvordan intens at det må være. Leger vil vurdere skade på hjerte, lunger, lever og nyrer. De vil bruke denne informasjonen til å avgjøre hvilke kjemiske ubalanser ha oppstått i hjernen som følge av din avhengighet. Din behandling vil forsøke å re-balansere kjemikalier.

Bedøvet

Det neste trinnet i den raske detox prosedyren er anestesi. Den sikreste og mest vanlige metoden for anestesi er gass. Legen vil sette inn en slange i nesen din og snakke med deg mens gassen strømmer. Flyten blir sakte nok til at du ikke vil merke når du mister bevisstheten.

Rengjøring av opiat reseptorene

Prosedyren for rengjøring av opiat reseptorene tar fire til seks timer. Når du er bedøvet, begynner behandlingen. De medisiner som er valgt basert på dine behov vil bli gitt i en jevn strøm. Mens du behandles, vil du bli overvåket konstant for tegn på smerte eller ubehag. Flere anestesi vil gis, dersom nødvendig.

Rapid Uttak Symptomer

En eller to timer inn i prosedyren, vil rask tilbaketrekning symptomene begynner. Opiatabstinens symptomer er kald svette, ukontrollerbar diaré, oppkast og sykdom, verkende armer og ben, depresjon og panikk. Normalt disse symptomene oppstår langsomt og bare bli alvorlige langsomt. Men, med raske detox oppstår de raskt og kan være smertefullt. Etter symptomene dine enkelt og kroppen din har blitt renset, vil du våkne opp med ingen fysisk avhengighet til opiater. Slo den mentale avhengigheten blir din neste trinn.


Previous:nothing Next:kosthold for å bygge gode kolesterolet

Relaterte artikler


 • lavt protein lav-fett og lavt kolesterol dietter
 • den beste kilden til vitamin B
 • mat at lavere triglyserider og kolesterol
 • om høy protein dietter og vekttap
 • kosthold mat for galleblæren
 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise mer frukt og grønnsaker
 • matvarer som bidrar til å øke vekten
 • ernæring tips for kvinner
 • hvordan å lage en deilig lav carb måltid
 • kosthold for å få pasienter klar for hjertekirurgi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com