raske måter å gå ned i vekt

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-01-28
Det er 1 milliard overvektige voksne i verden-300 millioner som er overvektige, ifølge Verdens helseorganisasjon. Harvard School of Public Health sier at den eneste måten å gå ned i vekt er å bruke opp flere kalorier enn du forbruker.
Øvelse er ikke den eneste måten en person kan miste vekt, imidlertid. Folk kan også gå ned i vekt ved å kutte ut kalorier fra kostholdet og se hva de spiser. Faktisk er det mange måter å gå ned i vekt

Øvelse Daily

I følge The Journal of Nutrition, øvelser av høyere intensitet føre til en reduksjon i kroppsfett. Av denne grunn, delta i aerobic øvelser som heve pulsen er vesentlig en av de raskeste måtene å miste vekt. Svømming, sykling og kjører er tre av de beste øvelsene for å heve pulsen. Alternativer er å hoppe tau, spille fotball eller basketball. Hvis du trener hver dag da du også vil lage en kalori underskudd.

Diet

Kombinere kosthold og mosjon er den raskeste måten å miste vekt. Hvis du ikke kan trene så du kan fortsatt gå ned i vekt gjennom kosten. Den beste måten å gjøre dette på er ved å kutte 500 kalorier ut av kostholdet ditt hver dag. Ved å spise 500 færre kalorier hver dag, vil du kunne lage et ukentlig underskudd på 3500 kalorier som vil tillate deg å miste litt over 1 kilo per uke. Men, er det ekstremt viktig for deg ikke å sulte deg selv, fordi dette vil resultere i en langsommere metabolisme som ville gjøre det umulig for deg å miste vekt.

Opphold Hydrerte

Ifølge Ohio State University Extension program, drikkevann kan hjelpe til med vekttap. Vann reduserer først og fremst et individs appetitt på annen mat. Den andre måten som vann bidrar med vekttap, er ved å stimulere metabolismen nivåer. Ifølge Mayo Clinic, de fleste mennesker trenger å konsumere 64 gram vann per dag, som vil gjøre det mye enklere for deg å miste vekt raskt.

Unngå Mettet fett

Mettet fett er ekstremt høy i kalorier og bør gjøre opp bare 7 prosent av total daglig kalorier, ifølge American Heart Association. Fast food er ekstremt høy i mettet fett og vil gjøre det umulig å gå ned i vekt raskt. Unngå mettet fett for å hjelpe deg å nå dine vekttap mål.

Spise fem små måltider

Små måltider er bedre enn å spise store måltider for hurtig vekttap. Ved å spise fem måltider du rev opp metabolismen i motsetning til å spise tre regelmessige måltider.


Previous:nothing Next:bivirkningene av for mye protein

Relaterte artikler


 • thermogenics og vekttap
 • acai Berry diett plan
 • diett for rask muskel vekst
 • roer kosthold
 • vitaminer som øker immunforsvaret
 • hvordan gjøre iset protein kaffe
 • kilder til beta glukan
 • den beste maten for raskt vekttap
 • ingen stress påvirker vekttap?
 • hvit mat og vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com