raske vekttap teknikker

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-01-17
Å miste vekt kan være en vanskelig oppgave, og de fleste som velger å gå ned i vekt vil miste det så fort som mulig, spesielt for en kommende bryllup eller andre spesielle arrangement. Det finnes ulike typer av vekttap programmer, inkludert noen som lover å kaste pounds raskt. Disse teknikkene har som mål å redusere uønsket fett og pounds på en raskere hastighet enn en vanlig diett, noe som kan ta uker eller måneder

Diet

Diet er en svært viktig nøkkel til vekttap, særlig hurtig vekttap. Hva du spiser spiller en avgjørende rolle i å miste pounds og inches. Å gi opp høy-karbohydrat matvarer, raffinert sukker og mye fett mat er viktig i noen vekt-tap diett, men er viktig hvis du vil ned i vekt raskt.

stedet for å spise tre måltider om dagen, spiser seks mindre måltider. Spise mindre porsjoner og spise oftere holder stoffskiftet revved opp slik at du forbrenner mer kalorier. Drikk minst åtte glass vann daglig, noe som hjelper skylle giftstoffer ut av kroppen din og holder deg hydrert. Vann er også en god appetitt suppressant;. Når du føler deg sulten, først ned et stort glass vann til å dempe appetitten

Trening

Aerobic øvelser er den beste trening for å forbrenne kalorier fort. Løping, jogging, rask spaserturer, svømming, dans, hoppe tau og aerobic klasser er bra for å øke pulsen og forbrenne fett. Vektløfting bruker opp mye kalorier i tillegg, og mange mennesker liker å innlemme noen vekt trening for å brenne ekstra kalorier og tone musklene.

Jo mer aktiv du er, jo flere kalorier vil du forbrenne. Vurder å holde en skritteller på hoften for å overvåke hvor mange skritt du tar hver dag. Som du bygge din utholdenhet, kan du inkludere flere typer trening inn i rutine og øke treningstid. Intervalltrening kan også brenne kalorier på en raskere hastighet enn å opprettholde en vanlig tempo. På et minimum, mål i minst 30 minutter med aerobic trening --- den typen som får hjertet til å pumpe --- hver dag.

Fat-Burning Kosttilskudd

Det finnes en mengde kosttilskudd på markedet som hevder å hjelpe til med raskt vekttap. Et ganske nytt produkt som har fått positive anmeldelser i 2009 er Avesil, som inneholder krom, "super citrimax" og grønn-te-ekstrakt. Produsentene hevder at Avesil arbeider gjennom termotilblivelsen og hjelper kroppen i å brenne mat som energi i stedet for å lagre det som fett. SlimQuick er et annet produkt som hevder å hjelpe med raskt vekttap. Det hevder å redusere væskeretensjon, lindre stress og øke stoffskiftet og energi. Alltid konsultere med legen din før du begir deg på supplement plan for å sikre at det er trygt, spesielt hvis du bruker noen medisiner.


Previous:nothing Next:dietter for slitasjegikt

Relaterte artikler


 • hvordan ta cardispan tabletter?
 • hvor å miste vekt på en bærekraftig måte
 • hvordan å bo vegetarianer
 • ernæringsmessig måltid planer for idrettsutøvere
 • mat høy i vitamin B12
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
 • flat mage matvarer
 • dårlige effekter av koffein på kroppen
 • den beste tiden for å ta whey protein pulver
 • raskeste måten å miste en øl magen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com