raskt vekttap diett menyen

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-01-02
Hvis du er interessert i å miste vekt raskt uten at det går din helse, tilbyr South Beach Diet menyer av deilig, hjerte-sunne måltider som vil hjelpe deg å miste mellom 8-18 pounds i de to første ukene av dietten. Med noen få retningslinjer kan du gjøre god meny valg under slanking

Breakfast

Fase 1

Spis to skiver av kanadiske bacon;. en omelett laget av to egg, urter og lav-fett ost, og en kopp usøtet urte te. Du kan variere denne menyen på en måte som omfatter protein, grønnsaker og en usøtet drikke. Siden det ikke finnes grenser for hvor mye av disse typer mat du kan spise (i grunn), kan du spise så mye du føler at du trenger å bli full.

Midt-morgen Snack

Skjær opp en rød bell pepper, og dypp skivene i en lav-karbohydrat bønne eller grønnsak dip. Spise seks ristede mandler, og drikk et glass V-8 juice eller urte unsweetened te. Prøv å spise minst ett protein og en vegetabilsk kilde til hvert av dine to snack ganger.

Lunsj

Grill et kyllingbryst i olivenolje og rosmarin. Lag en kastet salat med friske Romaine salat, skiver paprika, agurk, tomater, en halv kokt egg, fire smuldret valnøtter, saften av en halv presset sitron og olivenolje. Dryss 2 gram av lav-fett geitost og ferske urter over salaten for ekstra smak. Drikk vann eller usøtet urte te. Lunsjen din bør inneholde et protein og en grønnsak, samt en unsweetened drikke. Du kan variere menyen, og del størrelser er fleksible, i grunn, men sørg for at du får disse typer matvarer i det daglige lunsj.

Afternoon Snack

Spis fem mandler eller 14 ristede solsikkefrø. Stuff et stykke selleri med 2 ss av hjemmelaget tunfisk salat. Drikk en 8-unse glass vann. Som med midten morgen snack, prøv å inkludere minst ett protein kilde og en grønnsak kilde.

Middag

Spis en liten salat av blandet salat i olivenolje og en bakt eller grillet svinekotelett med sort pepper, salt og olivenolje. Har to porsjoner grønnsaker, inkludert en porsjon belgfrukter og en servering av fersk brokkoli, spinat, erter eller sennep greener. Drikk usøtet urte te eller vann med middag, og inkluderer en dessert på opp til 75 kalorier-mints, hard candies, et stykke sjokolade eller kosthold pudding er alle gode valg. Inkluder minst en porsjon protein, flere porsjoner grønnsaker og en liten mengde av meieriprodukter, hvis du liker, for middager. Du kan bruke opptil 2 ss av fett i matlagingen eller i dressing for salaten.


Previous:nothing Next:hvilke fisk er høy i omega 3?

Relaterte artikler


 • mat for et sunt leveren
 • yngel matlaging og diabetes
 • cvs prenatal vitaminer bivirkninger
 • kilder til linolensyre
 • omega 3 fettsyrer for hårvekst
 • hvilke matvarer forårsake nyrestein?
 • hvordan du kjøper tenuate dospan online
 • hva skal en LDL-kolesterolnivå være?
 • proteinrik mat valg for vekttap
 • sunne dietter for personer med ms
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com