riktig mat-kombinerer kosthold

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-01-03
Mat-kombinerer dietter er basert på ideen om at å spise visse typer mat sammen, mens andre aldri sammenkobling, kan hjelpe på fordøyelsen og opptak av næringsstoffer. Mat kombinere fokuserer på å sette sammen elementer som har liknende fordøyelsen prosesser. Ifølge dietten teori, gjør dette alle matvarer for å la magen på omtrent samme tid, mainstreaming kroppens fordøyelsesfunksjonene

Du trenger:.
Frukt
grønnsaker.

Proteiner

High-protein matvarer, slik som melkeprodukter, egg, kjøtt, fisk og nøtter, er en av de mest strengt regulert komponenter i en food-kombinerer kosthold. Proteiner bør aldri spises med karbohydrater, fet og fet elementer eller syreholdig mat fordi fordøyelsen ganger av disse typer matvarer direkte sammenstøt på med fordøyelsen tid og behov av proteiner. High-protein mat skal serveres med ikke-stivelsesholdige og semi-stivelsesholdige grønnsaker. Eksempler på semi-stivelsesholdige grønnsaker inneholder gulrøtter, mais, erter og slår.

Karbohydrater

Karbohydrater er tillatt mer fleksibilitet enn proteiner i en food-kombinerer kosthold. Som tidligere nevnt, bør karbohydrater og proteiner aldri bli konsumert samtidig. Karbohydrat-laden mat, som inkluderer poteter, bønner og korn, kan spises med fet og fet elementer, for eksempel smør, fløte, avokado og oljer som inneholder umettet fett. De kan også kombineres med ikke-stivelsesholdige og semi-stivelsesholdige grønnsaker

Fatty og fet mat

Fatty og fet mat har mye spillerom i en food-kombinerer kosthold, faktisk, den eneste type mat at de aldri bør kombineres med er protein. Dette er fordi matvarer som inneholder en høy andel av fett kan ta mange timer å fordøye, mye lengre enn gjennomsnittet proteinrik element. Fet og fet mat gjør det spesielt bra i kombinasjon med ikke-stivelsesholdige grønnsaker og karbohydrater.

Dessuten fet avokado, smør, fløte og fett, inneholder denne kategorien også ikke-hydrogenerte oljer som olivenolje, nøtteoljer og sesamolje.

Frukt

Frukt er en egen enhet i en food-kombinerer kosthold. Dette er fordi sukker og syrer som finnes i frukt direkte sammenstøt med fordøyelseskanal tendensene til andre typer mat. Av denne grunn er frukter konsumeres på egen hånd som en frukt-kun måltid.

Det er flere ulike kategorier av frukt innen næringsmiddel-kombinere system. Denne første er sure frukter, som sitrusfrukter, ananas, jordbær og sure epler. Den andre kategorien er sub-syrlig frukt, som inkluderer mango, papaya, fersken, pærer og blåbær. Den tredje gruppen er søte frukter, som bananer, druer og tørket frukt. Den siste kategorien er meloner. På grunn av deres spesielle fordøyelsessystemet egenskaper, bør meloner bli spist alene, som bør søte frukter. Surt og sub-sure frukter kan kombineres med hverandre, men bør ikke blandes med andre typer mat eller frukt.


Previous:nothing Next:hvor du finner ultra 90

Relaterte artikler


 • meksikansk mat for diabetikere
 • hjelp med å miste vekt
 • hvordan du velger en god vekttap supplement
 • hvor å miste vekt spising metro smørbrød
 • fiberrik lavt kaloriinntak
 • om havsalt
 • ultimate ernæring guide
 • diett for hjertekirurgi pasienter
 • høy protein diett risiko
 • den beste muskel bygging dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com