sikreste diett kosttilskudd

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-01-12
Hver dieter som ønsker å felle noen pounds vet at søker hjelp i en flaske av slankepiller er en hit eller gå glipp situasjon. Det du kanskje ikke vet, er imidlertid at noen diett kosttilskudd er livsfarlige og kan forårsake alvorlige helsemessige komplikasjoner. Det virker ingen andre slankepille ingrediensen har forårsaket mer furor enn Ephedra, som var innblandet i en rekke dødsfall før det ble forbudt. Ett av dødsfallene var Steve Bechler, den potensielle pitcher for Baltimore Orioles som døde av heteslag i en alder av 23. Ikke for å være helt motløs, er det trygt slankepiller på markedet-det er bare et spørsmål om å skille dem fra resten. Blant de sikreste vekttap kosttilskudd er pinolenic syre, grønn te, Glucomannan, konjugert linolsyre (CLA) og 5-HTP

Pinolenic syre

Fant i koreansk og sibirsk furu nøtter, er pinolenic syre en fettsyre som har blitt funnet å ha en effekt på appetitten, ifølge mange studier. En slik studie kan bli funnet i den elektroniske journal Lipider i helse og sykdom, vol. 7, mars 2008, der 18 kvinner fikk 3 gram koreansk furu-nøtteolje eller en placebo med frokost. De ble bedt om å rangere sult og følelse av metthetsfølelse etterpå, og forskere også analysert nivået av hormoner i hver kvinne blod stream. Studien konkluderte med at koreansk furu-nøtteolje redusert sult med 36 prosent og økte nivåer av cholecystokinin (CCK) i blodet med 60 prosent. CCK er et hormon som fungerer som en appetitt suppressant og stimulerer fordøyelsen av proteiner og fett.

Green Tea

Grønn te inneholder ingredienser som virker synergisk for å fremme vekttap. Den første er koffein, en lang og mye brukt-misbrukt komponent i de aller fleste av vekttap piller. Selv te generelt har mindre koffein sammenlignet med en kopp kaffe, pakker grønn te fortsatt en god mengde, med et gjennomsnitt på 20 milligram per kopp. Hva gjør grønn te annerledes er tilstedeværelse av to komponenter: theanine og epigallocatechin gallate (EGCG). Theanine er en aminosyre som fremmer avslapning og løfter humøret og reduserer stress og angst. Det hjelper å naturlig balansere effekten av koffein, slik at du føler deg mindre engstelig og nervøs samtidig gir deg alle fordelene med koffein. EGCG er en potent antioksidant som ofte kreditert for den sanne vekt-tap effekt av grønn te. I Journal of Medisinske Food, Vol. 9, januar 2007, pakke ut en studie av grønn te tilbudt en mulig forklaring på hvorfor det fungerer bra for vekttap. Forskerne fant at «grønn te-ekstrakt inntak er forbundet med økt vekttap på grunn av diett-indusert termotilblivelsen, som vanligvis tilskrives catechin epigallocatechin gallate. "

Glucomannan

Fiber har lenge vært spioneringen som en av de sikreste vekttap kosttilskudd. Det har en rekke helsemessige fordeler, men for vekttap, det fungerer ved å kombinere med vann i magen å danne en gel-lignende stoff som senker fordøyelsen og hjelper deg til å føle full. En av fiber beste egenskaper er at den ikke har kalorier, fordi kroppen vår mangler den nødvendige enzymet å bryte det ned. En populær fiber brukes som en vekt-tap supplement er Glucomannan, som kommer fra Konjac roten. Den brukes i japansk, koreansk og kinesisk kulturer som et tilsetningsstoff og fortykningsmiddel, og dunker inn mel til å gjøre nudler. Kliniske studier viser at Glucomannan reduserer kolesterol, hjelpemidler fordøyelsessystemet og behandler forstoppelse. En spesiell studie viste et gjennomsnittlig vekttap på 5,5 pounds i åtte uker. Utgitt av International Journal of Obesity, vol. 8, 1984, testet i studien 20 overvektige menn, gi dem 1 gram Glucomannan per dag og instruere dem om ikke å endre enten kosthold eller mosjonsvaner. Studien konkluderte med at Glucomannan betydelig redusert kolesterol og hjalp fagene gå ned i vekt, alle uten noen bivirkninger.

konjugert linolsyre (CLA)

konjugert linolsyre eller CLA er en annen fettsyre som er en kjent anti-kreftfremkallende og antioksidant. Som et vekttap supplement, har det vist seg å redusere magefettet og kroppsfett masse. Men mange forskere sier at flere studier må gjøres for å virkelig forstå effektene av CLA på kroppen. Selv generelt anses trygt å bruke for vekt-tap kosttilskudd, forskere advarer om at CLA kan føre til insulinresistens og er ikke anbefalt for noen risiko for å utvikle diabetes.

5-HTP

5-HTP eller 5-Hydroxytryptophan, er en aminosyre som er nødvendig i produksjonen av serotonin. Serotonin er et kjemisk stoff som har flere funksjoner, men for hensynene til vekttap, regulerer det humør og appetitt. Studier har knyttet lavt serotonin-nivåer med mat cravings, depresjon, søvnløshet og hodepine. Teorien er at 5-HTP øker hjernens produksjon av serotonin og så er en levedyktig behandling for fedme. Forskere er enige om at flere studier må gjøres for å verifisere denne konklusjonen, men det har vært noen bivirkninger rapportert i tilskudd av 5-HTP. Den eneste mulig risiko er gjennom overdose, noe som kan oppstå hvis den kombineres med andre MAO-hemmere eller SSRI, som antidepressiva. Hvis du er for tiden på noen medisiner, snakk med legen din før du tar noen diett supplement.


Previous:nothing Next:Effekten av diett narkotika på pulsen

Relaterte artikler


 • seks uker vekttap plan
 • lap band finansieringsalternativer
 • hvordan du får kalsium på et vegetarisk kosthold uten meieriprodukter
 • gjør Atkins diett virkelig fungerer?
 • måter å få en flat mage
 • matvarer som bidrar til å øke vekten
 • Hvordan velge et vekttap kosttilskudd
 • sunt kosthold og mosjon planer
 • honning og vekttap
 • helhetlig matvarer for å bidra til lavere Kolesterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com