sunt kosthold for en dag

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-01-25
Den beste form for sunt kosthold for en dag er den type kosthold som kan opprettholdes hver dag. Istedenfor å se etter en diett som krever eliminere matvaregrupper, telle poeng, drikke pulver eller popping tilskudd, vedta en diett som er godt balansert og lett å innlemme i hverdagen. Oppbevar det friskt og enkelt, men vær kreativ

drikke mer vann

Den menneskelige kroppen består av mellom 55 prosent (kvinner) og 60 prosent (menn) vann, så Det er ikke rart at Mayo Clinic og Institute of Medicine anbefaler konsumere mellom ni og 13 kopper vann per dag. Sulten er ofte det første tegn på dehydrering, når sulten pangs begynner, først drikker et glass kjølig eller kaldt vann og vent noen minutter for å se om pangs avta.

Hvis rent vann lyder uappetittlig, kle opp vannet. Legg frisk agurk skiver for en kjølig drink, eller klemme sitron eller lime juice i vannet for ekstra smak. Prøv å holde fast med vann, heller enn å legge pulverisert mikser, eller ty til koffeinholdige te eller kaffe, for de fleste hver dag.

Spis frokost

Det første måltid på dagen er den som får kroppen i gang, som gir energi til å gjøre det til neste måltid. Spis frokost hver dag, uansett tid knase. Se etter korn som er høy i fiber for å holde sulten unna pangs og bidra til å regulere kroppens eliminering system. Frisk frukt er alltid et godt valg. Kjøpe hva som er i sesong. Honningmelon, nektariner, steinfrie druer, bananer, epler, papaya, mango, kiwi-inneholder en rekke til å holde smaksløkene fornøyd. Bland en favoritt frukt til vanlig eller vanilje yoghurt. Og ikke vær redd for karbohydrater, en del av hele korn toast med en skive ost (e. g. , Muenster, Colby, jack) er et godt valg som inkluderer en daglig servering av meieriprodukter og korn.

Nyt en sunn Snack

For å holde sulten i sjakk i løpet av dagen og unngå å dykke inn i usunn, bearbeidet, høy-fett snacks, spiser en liten snack som tilbyr en ernæringsmessig punch. En håndfull nøtter gir en boost av protein, som gjør et par knekkebrød spredt med peanøttsmør. Eller nyt et glass av sjokolade soyamelk å dempe en sjokolade fikse uten å gi etter for en candy bar craving. Eller prøv en håndfull tørket wasabi erter å trekke seg ut av en utpå formiddagen eller ettermiddagen lavkonjunktur. Husk å drikke et helt glass vann med hver matbit.

Control Deler

Vær oppmerksom på størrelse med lunsj og middag porsjoner. Restauranter vanligvis tjener nesten to ganger (eller flere) mengden av en FDA-anbefales servering størrelse. Når måltidet kommer, umiddelbart be om en to-go container og boksen opp halvparten av måltidet. Når hjemme, måle mengder nøye. Et stykke av protein, som for eksempel grillet kylling, stekt fisk eller seared biff, bør ikke være større enn en kortstokk. Resten av platen skal fylles med hele korn, belgfrukter, grønnsaker og /eller frukt --- alle høy i fiber og lite fett.

Hold deg borte fra alt stekt eller sautert (høy i mettet fett). Også huske på at selv om koking matvarer tendens til å holde fettinnholdet ned, det også frarøver dem av verdifulle næringsstoffer. Gitt valget mellom dampet brokkoli og kokte spinat, brokkoli er den mer næringsrik valget.


Previous:nothing Next:diabetic diett måltid plan ved hjelp av glykemisk indeks maten

Relaterte artikler


 • hva er formelen for å regne ut kroppsfett?
 • ernæring: protein mat
 • topp karakter vekt overvåkere oppskrifter
 • frukt fiber kosthold
 • hva din idealvekt bør være
 • hva du skal spise på en rotasjon kosthold
 • alternativer til gastrisk bypass surgeries
 • naturlige diett hjelpemidler
 • energi bar informasjon
 • sunt kosthold for en dag
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com