trimpsa bivirkninger

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-01-12
TrimSpa markedsføres som et kosttilskudd supplement som fører til en betydelig reduksjon i vekt. Tillegget var en gang markedsført av den avdøde Anna Nicole Smith. I sin opprinnelige formelen, inneholdt TrimSpa sentralstimulerende ephedra, som nå er utestengt fra bruk i USA. Siden forbudet, har TrimSpa formulert en pille som ikke inneholder noen ephedra. TrimSpa lette å finne i mange utsalg og er også tilgjengelig online

Ingredienser

TrimSpa er etiketten viser at den inneholder krom og en proprietær blanding av kakao ekstrakt, hoodia gordonii, grønn te ekstrakt, vanadium, natriumkarboksymetylcellulose, Glucomannan, glukosamin HCL og sitrus naringin. Selv om ikke å ha en fullstendig ingredienslisten er ikke uvanlig blant diett-formel bedrifter, gjør det forsvarlig vurdering av produktet vanskelig.

Stimulanter

TrimSpa har flere bivirkninger forårsaket av sentralstimulerende midler i hver kapsel. Fordi TrimSpa bruker koffein (fra grønn te ekstrakt) og stimulative egenskapene for kakao ekstrakt for å redusere food cravings, kan det føre til søvnløshet, hjertebank, angst og rastløshet. Hvis tatt i den anbefalte mengden (fire kapsler per dag), vil brukere legge 500mg koffein til kostholdet, som tilsvarer om lag to 8-oz. kopper kaffe.

Hoodia

TrimSpa inneholder også populær diett-piller ingrediens hoodia. Hoodia er en plante fra Sør-Afrika som har blitt brukt medisinsk av urfolk. Det er noe bekymring at Hoodia kan forårsake toksisitet i leveren. Også er det ikke også klart om ren hoodia er oppnåelig for bruk i produkter som selges kommersielt.

Glukosamin

Glukosamin er ofte brukt i kosttilskudd for behandling av leddgikt. TrimSpa annonserer at glukosamin holder glukose i blodet etter et måltid. Den potensielle bivirkningen ville være en økning i nivået av toleranse kroppen har til glukose. Dette har vært vist i medisinske tidsskrifter for å være mot sin hensikt å miste vekt.

Prescription Drug Interactions

MAOH (monoaminoksidasehemmer) og antidepressive legemidler bør ikke tas med TrimSpa. Disse stoffene samhandle med noe mat som inneholder ingrediensen tyramin (includeing kakao). Denne interaksjonen kan føre til hodepine, oppkast, kvalme, psykosomatiske symptomer, økt blodtrykk, slag eller koma.

I tillegg inneholder TrimSpa grapefrukt sammensatte naringin, som har potensiale til å forstyrre den metabolske rate av mange vanlige reseptbelagte legemidler. Disse mulige interaksjoner er ikke oppført på TrimSpa etiketten.


Previous:nothing Next:30-dagers low-carb diett løsninger

Relaterte artikler


 • rask vektøkning årsaker
 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise mer frukt og grønnsaker
 • glutenfri mat ideer
 • hvor å miste vekt sakte og naturlig
 • hvordan holde med et treningsprogram
 • syv dagers vekttap plan
 • sunt kosthold og fitness
 • hvordan å lage mat lav natrium måltider
 • hvordan å unngå oppblåst mage
 • matvarer for å gjenopprette syre / alkaliske balanse i kroppen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com