vekttap for veganere

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-01-23
Den vegansk kosthold utelukker alle animalske produkter, inkludert egg, melkeprodukter og noen ganger også honning. Det er en av de mest restriktive dietter vanlig i dag. Hvordan kan du være veganer og overvekt? Svaret er enkelt: for mange kalorier i, for få kalorier ut. I tillegg kan en ubalansert vegansk kosthold lede deg til å forbruke mer drivstoff enn kroppen din trenger

Misforståelse

Veganere spiser ikke bare "kanin mat. " Noen veganere vil gjestebud på stekt falafel med tahini saus etter lunsj på cashew smør og banan sandwicher. De kan dunk italiensk brød i olivenolje bare for en forrett og spise hamp melk iskrem til dessert. De noen ganger også knaske på potetgull mens du drikker en øl. Selv "grusomhet-free" søtsaker er lett å finne, som kafeer og kaffebarer trykk inn i et marked nisje opprettet av sultne vegan. Det kan være mange årsaker til disse jeans ikke lenger passer.

Karbohydrater og Hunger

USA Today rapporterer at høy-karbohydrater, lav-protein måltider er mindre tilfredsstillende enn høy-protein måltider, spesielt når fortært til frokost. Hvis frokost og lunsj består av noe som en bagel, brødrister bakverk eller grønnsak sandwich, vil du sannsynligvis å konsumere mer kalorier i løpet av en dag. I stedet gjør smørbrød med tempeh eller mutter smør og prøve en tofu scramble eller høy-protein smoothie til frokost.

Vitaminmangel

Hvis du ikke spiser et variert vegansk kosthold, kan det hende du ikke får nok kalsium, vitamin D, sink, jern eller vitamin B12. Utarbeidet Foods magazine rapporterer at begjær og overspising er ofte utløst av ernæringsmessige mangler. Begjær salt, for eksempel, kan tyde på at du ikke spiser nok protein. Prøv å sette potetgull ned til fordel for noen hummus eller linsesuppe. Du kan også være lurt å ta en multivitamin.

Plan Ahead

Denne vanlige kosten råd kan være viktigere for veganere bare fordi det er færre muligheter for bespisning i og take-out. Arkiv ditt kjøleskap med et utvalg av sunn, hel mat og lage en plan eller meny for uken. Eksperimenter med krydder for å stimulere til økt forbruk av disse matvarene-og å holde deg unna for mye brød, høy-kalori restaurantmat eller bearbeidet vegan snacks og substitutter som nondairy iskrem, ost og lunsj kjøtt. Avhengig av hvor du bor, kan det være lurt å sørge for at du regelmessig pakke en lunsj.

Hold en matdagbok

Et mat logg kan hjelpe deg å lære mer om dine matvaner. Er du fylle opp på brødet? Har du virkelig spise så mange forskjellige matvarer som du trodde? Er du virkelig få protein eller sink eller fiber som du trenger? En matdagbok kan også hjelpe deg å gjenkjenne din feller og binge triggere. Det kan også hjelpe deg med å oppdage hvor og når du har en tendens til å gjøre sunne valg, slik at du kan begynne å bygge på det.

Andre Diet råd gjelder

Vegan kalorier er like fetende som andre kalorier, selv om de er lite mettet fett, høyt i gode fett og bære med seg alle fordelene forbundet med denne dietten. Prøv å spise ofte utover dagen slik at du ikke blir sulten nok til å miste kontrollen. Hold nøtter og høy-protein korn hendig for en rask matbit til sal av binges. Tren regelmessig og kontroll porsjonsstørrelsen.


Previous:nothing Next:Anbefalt mat for blodtype diett

Relaterte artikler


 • sviske juice og vekttap
 • protein diett for diabetes
 • å spise en flexitarian kosthold
 • 7-dagers hele kroppen rensing program
 • gjøre vekttap og trening bedre insulinfølsomhet?
 • om grønn te vekttap
 • cookies for kosthold
 • hvordan å guide til å miste vekt
 • fri en uke diett plan
 • kosthold for en flat mage
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com