10 trinn til å spise sunt

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-02-11
Ifølge Verdens helseorganisasjon, er det mer enn 1 milliard overvektige voksne i verden, 300 millioner av dem er overvektige. Hvis du er overvektig, må du ta noen skritt for å begynne å spise sunt. Hvis du ikke starter å spise på en sunnere måte, løper du risikoen for å utvikle hjerte-og karsykdommer, høyt blodtrykk, type 2 diabetes, enkelte former for kreft, og å få slag. Hvis du følger disse 10 trinnene for å spise sunt, vil du kunne gå ned i vekt og bli en sunnere person

Unngå Mettet fett

Kun 7 prosent av det daglige kaloriene bør komme fra mettet fett, ifølge American Heart Association. Fast food har store mengder mettet fett og bør unngås.

Consume Lett Deler

Du kan fortsatt spise mat som du elsker hvis du har dem i moderasjon. I stedet for å spise en hel container med fettfattig iskrem, prøv forbruker bare én kopp.

Ikke hopp over måltider

hoppe over måltider er en av de verste tingene du kan gjøre, fordi det ofte resulterer i overspising. Av denne grunn er det viktig for deg å spise regelmessige måltider tre ganger om dagen.

Unngå alkohol

Alkohol er ikke bare dårlig for leveren din, men det er også en kilde til kalorier. Prøv å unngå alkohol helt eller begrense deg til bare én øl.

Ikke kjøpe den

Hvis du vet at du har lyst på iskrem, bør du ikke kjøpe det på matbutikken. Tiden for å ta beslutningen om å ikke spise is er ikke når du har et sug. Det er når du er på kassen på matbutikken. Hvis du ikke kjøper det, kan du ikke spise det.

Snack hele dagen

Snacking hele dagen er en fin måte å øke energinivået og unngå overspising ved måltider. Lettmelk gjør en flott midt på dagen snack på grunn av sin høye proteininnholdet.

Opphold Hydrerte

drikke vann hele dagen vil redusere appetitten på mat og hjelpe deg å miste vekt. Ifølge Mayo Clinic, bør du drikke åtte 8-oz. glass vann per dag.

Spis sakte

Spise måltider sakte vil gi deg mer tilfredsstillelse. Som et resultat av å spise sakte, vil du føle deg som om du spiste en større måltid.

Holde en sunn matbit på Hand

De fleste automater har ikke sunn snacks, det er derfor du bør holde en sunn snack som et stykke frukt med deg hele tiden. Når du blir sulten, kan du spise frukt for en matbit.

Ha en skikkelig frokost

Frokost er dagens viktigste måltid, og må aldri utelates. Det er viktig å ha en stor frokost, slik at du ikke føler deg sulten rett etter at de forlot huset. Melk er alltid et godt valg å ta med noen frokost.


Previous:nothing Next:lakris rot ernæringsmessige informasjon

Relaterte artikler


 • mat høy i vitamin B12
 • dramatiske vekttap planer
 • spesielle dietter for en mage reduksjon
 • kalorier for en manns kosthold
 • ernæring for å forhindre håravfall
 • kilder til beta glukan
 • matvarer som naturlig øker testosteron
 • en diett for å redusere magen
 • effektiv diett planer for kvinner
 • hypertensjon diett for å senke blodtrykket
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com