CYTO Gainer informasjon

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-02-22
CYTO Gainer er en kaloririk kosttilskudd produsert av Cytosport. Det brukes ofte av kroppsbyggere og andre idrettsutøvere å legge på seg. CYTO Gainer er en lean-muskel Maximizer som er lett fordøyelig og tilgjengelig i ni smaker. Den er utformet for å gi de som ønsker å legge til flere pounds til deres fysikk på protein og karbohydrater de trenger uten tilsatt fett og sukker

Forslag Bruk

Den anbefalte bruk av CYTO Gainer tar fire øser av pulveret i 16 gram vann. Det utgjør en porsjon, noe som gir ca 600 kalorier. Tre porsjoner daglig bidra til å oppnå maksimal vektøkning. Hvis en creamier shake er ønsket eller lagt kalorier, legger de fire spiseskjeer med CYTO Gainer pulver til to kopper med lettmelk, som vil gi deg ca 900 kalorier.

Funksjoner

Mange kosttilskudd drinker kan bli klumpete og vanskelig å blande. CYTO Gainer blander kjapt å bruke noen form for shaker flaske. CYTO Gainer er en god post-workout drink. Etter en periode med fysisk aktivitet i musklene har blitt utarmet av BCAAs (forgrenede aminosyrer). CYTO Gainer bidrar til å fylle opp musklene og starte reparasjon og bygging av muskelmasse.

Ernæring

CYTO Gainer er stor for pakking på lean muskel fordi det er høy i protein og har alle de karbohydrater du trenger med svært lite sukker og fett. En servering av CYTO Gainer inneholder 54 gram protein, 75 gram karbohydrater og 5 til 6 gram fett. CYTO Gainer er 98 prosent laktosefrie. Det er også 97 prosent fett fri.

Side Effects

Det finnes ingen dokumenterte bivirkninger av å ta CYTO Gainer. CYTO Gainer inneholder whey proteiner og over-inntak av slike proteiner kan føre til leverskade. Whey proteiner er fra 1 til 6 prosent laktose, så de som er laktoseintolerante kan ha en allergisk reaksjon.

Anmeldelser

Forbrukerne synes å være fornøyd med resultatene de får fra CYTO Gainer. Det har hjulpet mange til å få vekt og legge muskelmasse. Anmeldere også la til at smaken og mixability er stor sammenlignet med tilsvarende tilskudd. Den gjennomsnitt på CYTO Gainer er 8. 3 av 10 etter 199 vurderinger på Bodybuilding. com. Nicemuscle. com viste en gjennomsnittlig bruker karakteren av 5 stjerner av 5 etter 18 anmeldelser.


Previous:nothing Next:te og slanking

Relaterte artikler


 • vekttap kosttilskudd som fungerer fort
 • hvordan å gå ned i vekt uten piller eller trening
 • mat som utløser vekttap
 • fiber kosttilskudd og vekttap
 • omega 3 vitamin informasjon
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av macadamia nøtteolje
 • den raskeste vekttap pille
 • mat høyt på vitamin B2
 • den beste maten for raskt vekttap
 • hvor å endre livsstilen for å kontrollere type 2 diabetes
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com