DIY frukt trykk

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-02-09
Med et DIY frukt trykk, er det enkelt å lage fersk fruktjuice. En frukt trykk, som en cider trykk, brukes til å knuse frukt og hente ut sin juice. En musselin pose brukes til å holde frukt og holde papirmasse, huden og noen frø ut av saften. Fruktjuice kan brukes som drikke eller å lage gelé. DIY frukt presser er kostnadseffektiv, enkel å bruke og relativt enkle å bygge. De grunnleggende komponentene er en kurv til å holde frukt, en måte å utøve press, og en ramme å holde det hele sammen

Basket

I kurven vil holde frukten mens den blir trykket. Det vil bli en panne under kurven for å samle inn og holde juice, og ofte en trakt for å lede saften i pannen. Kurven må ha åpninger for juice, disse kan være hull slo i en plastbøtte, eller ribber i et trefat. Åpningene skal være store nok til å la saften renne fritt, men små nok til å holde frukten som finnes under pressing. Kurven må være sterk nok til å holde frukt når den er under press. Hvis kurven er laget av tre, vurdere belegg innvendig med parafin, parafin er maten trygg, og vil gjøre opprydding lettere. Velg hardtre for kurven, nåletre kan gi uønsket smak til juicen. Bruk aldri behandlet trelast til handlekurven din.

Force

Pressen genererer kraft eller press som knuser frukten og trekker juice. Du trenger en presse som kan generere mye kraft, hold den stødig, og deretter øke styrken. Mange DIY frukt presser bruke bil knekt. Kraften kan brukes ved noe så enkelt som en spak, eller så komplisert som en elektrisk stempel. Du kan også bruke to plater og et par C-klemmer å konstruere en mini frukt trykk.

Frame

Du trenger en solid ramme som kan stå på egne ben. Mengden av frukt du ønsker å trykke på en gang vil avgjøre hvor store de samlede pressen vil være og hvor stor rammen må være. Materialene mest brukte til å bygge rammen er stor 4-tommers-kvadrat bjelker av tre, eller sterkt metall.

Forberedelse av Frukt

Din frukt bør være rent og tørt før du trykker. Fjern eventuelle frukt som er støping eller råtner. Blåmerker generelt ikke noe problem i det endelige produktet. For å gjøre prosessen enklere å trykke, male eller knuse din frukten før du begynner å trykke. Du kan knuse frukten manuelt, makulere den med et rivjern eller food processor, eller klippe det i biter. Trykk frukten så hardt som du kan for å trekke ut maksimalt juice. Den fruktkjøtt som gjenstår etter å ha trykket kan kastes eller komposteres. Strain din juice før bruk, og husk at det inneholder ingen konserveringsmidler og bør oppbevares i kjøleskap.


Previous:nothing Next:matvarer med vitamin B12 i dem

Relaterte artikler


 • omega 3 vitamin informasjon
 • høyt kolesterol alkalisk kosthold
 • hvordan å behandle høyt kolesterol
 • tips for en flat mage
 • enkelt dietter for tenåringer å følge
 • vekttap diett for folk på betablokkere
 • tyttebær i et sunt kosthold
 • bruk av goji juice
 • historien om vitaminer
 • fiber ernæring kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com